Unii vin, alţii pleacă: Sorina Matei a părăsit postul România TV

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Jurnalista Sorina Matei, realizatoare la România TV, a anunţat, pe blogul personal, că a încetat colaborarea cu postul de televiziune patronat de Sebastian Ghiţă, după cum informează paginademedia.ro. Acest anunţ vine la scurt timp după ce alţi doi jurnalişti au venit la România TV, renunţând la postul Realitatea TV.

Jurnalista Sorina Matei, prezentatoarea emisiunii „România în 60 de minute“, şi-a anunţat decizia de a încheia colaborarea cu postul România TV pe blogul personal.

„Având în vedere că deja au apărut zvonuri pe această temă, am decis să vă anunţ eu: după o lungă chibzuire, am încetat colaborarea cu postul România TV. Îi mulţumesc mult lui Cătălin Popa şi tuturor colegilor pentru colaborare“, se arată în mesajul jurnalistei.

Sorina Matei este cunoscută pentru atitudinea critică la adresa guvernului Ponta, pe care a făcut-o publică atât în cadrul emisiunii, cât şi pe blogul personal.

   

„Voi rămâne acelaşi jurnalist care crede că, indiferent de ceea ce se întâmplă, mereu trebuie să-ţi respecţi meseria şi să o faci întotdeauna în respect faţă de principii, valori şi, mai ales, în slujba publicului“, şi-a încheiat jurnalista mesajul.

Sorina Matei a lucrat la Antena 3 ca reporter politic, post pe care l-a părăsit în 2011, după neînţelegeri cu managementul în privinţa unui interviu cu Traian Băsescu. A urmat B1 TV, de unde a plecat după doar şase luni pentru a se alătura România TV, după cum notează paginademedia.ro.

În plus, realizatoarea de la România TV l-a atacat dur pe Victor Ciutacu, în momentul în care acesta a renunţat la postul rival Antena 3 în favoarea canalului RTV. La momentul respectiv Sorina Matei l-a numit pe Ciutacu „jeg uman“.

Sorina Matei nu a precizat motivele pentru care părăseşte România TV şi nici planurile profesionale, dar nu este singurul jurnalist care în ultimele zile şi-a părăsit locul de muncă.

Andreea Creţulescu, una dintre cele mai importante prezentatoare ale postului de ştiri Realitatea TV, şi-a anunţat oficial, la mijlocul lunii trecute, plecarea la postul concurent România TV.

La sfârşitul săptămânii trecute, realizatorul emisiunii „Dosar de politician“, Silviu Mănăstire a părăsit postul de televiziune Realitatea TV şi a declarat că îşi va continua emisiunea la RTV.

TV



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite