Unde se vede Aleph News: Adrian Sârbu s-a înţeles deja cu doi mari operatori pentru distribuirea postului său de ştiri

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Marius Tucă realizează deja emisiuni pentru site-ul agenţiei de ştiri Mediafax, deţinută tot de Adrian Sârbu FOTO Facebook
Marius Tucă realizează deja emisiuni pentru site-ul agenţiei de ştiri Mediafax, deţinută tot de Adrian Sârbu FOTO Facebook

Aleph News, televiziunea de ştiri deţinută de Adrian Sârbu, s-ar fi înţeles deja cu doi mari operatori de telecomunicaţii din România.

Conform Pagina de Media, postul de ştiri al lui Sârbu, denumit Aleph News, ar fi semnat deja contracte de distribuire cu Telekom şi Vodafone. Asta va face ca televiziunea să ajungă în casele a aproximativ 2 millioane de români (1,1-1,2 milioane de abonaţi Telekom şi 800.000 de abonaţi Vodafone, fost UPC).

Înţelegerea cu Telekom a fost deja semnată, însă cea cu Vodafone nu a fost pentru moment definitivată. Postul de ştiri se află în discuţii şi cu cei de la RCS, cel mai mare operator din ţară.

Primul operator cu care a semnat Aleph News a fost Ines, aceeaşi companie care se ocupă şi de serviciile de transport ale semnalului postului de ştiri către restul operatorilor.

Aleph News ar urma să emită începând de la data de 20 august (aproximativ), după ce săptămâna trecută a primit autorizarea CNA. Postul de ştiri va difuza, conform lui Adrian Sârbu, „ştiri pure”, nefiind „unul de comentarii”. Marius Tucă şi Ion Cristoiu sunt cei care vor avea emisiuni la Aleph News.

TV



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite