Un tânăr a impresionat juriul „Românii au talent“ cu un număr de stand-up muzical. Ce artişti cunoscuţi a imitat VIDEO

Un tânăr a impresionat juriul „Românii au talent“ cu un număr de stand-up muzical. Ce artişti cunoscuţi a imitat VIDEO

Alexandru Arnăutu la „Românii au talent“ FOTO Pro TV

Alexandru Arnăutu, în vârstă de 29 de ani, a reuşit să impresioneze juriul „Românii au talent“ cu un număr de stand-up muzical.

Comediantul şi solistul vocal Alexandru Arnăutu a intrat pe scena talentelor cu un moment muzical, imitând artişti cunoscuţi, cum ar fi Adrian Despot, Cristi Minculescu şi Adrian Păunescu.
 
Impresionat de alegerea făcută, Andi Moisescu l-a felicitat şi l-a trimis în etapa următoare cu patru de „Da“. 
 
„Este fix actul artistic potrivit la locul potrivit“, a spus Andi. 

Alexandru Arnăutu, cunoscut sub porecla de Vraciu, este un obişnuit al concursurilor de talente. 

Tânărul, originar din Iaşi, este solist vocal şi comediant şi a avut apariţii în show-uri precum „iUmor“, unde l-a imitat pe Cristi Minculescu, „Vocea României“ şi „X Factor“. 

 
În audiţiile de la „X Factor“, tânărul a interpretat piesa „Thunderstruck“ a celor de la AC/DC, iar la audiţiile pe nevăzute de la „Vocea României“, din cel de-al şaptelea sezon, solistul a interpretat piesa „Electric Eye“ a celor de la Judas Priest şi a mers în echipa lui Adrian Despot. 
 
 
Potrivit spuselor concurentului, Alexandru Arnăutu cântă de la cinci ani, moştenind talentul de la părinţii săi. Tatăl a cântat la vioară şi clarinet, iar vocea, în special acutele, sunt moştenite de la mama sa. 
 
În 2007 a avut primul lui show de stand-up comedy şi după 2011 a început să aibă turnee prin ţară. Este autodidact, învăţând să cânte la chitară şi tobe.
 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:

citeste totul despre: