Un tânăr a impresionat juriul „Românii au talent“ cu un număr de stand-up muzical. Ce artişti cunoscuţi a imitat VIDEO

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Alexandru Arnăutu la „Românii au talent“ FOTO Pro TV
Alexandru Arnăutu la „Românii au talent“ FOTO Pro TV

Alexandru Arnăutu, în vârstă de 29 de ani, a reuşit să impresioneze juriul „Românii au talent“ cu un număr de stand-up muzical.

Comediantul şi solistul vocal Alexandru Arnăutu a intrat pe scena talentelor cu un moment muzical, imitând artişti cunoscuţi, cum ar fi Adrian Despot, Cristi Minculescu şi Adrian Păunescu.

Impresionat de alegerea făcută, Andi Moisescu l-a felicitat şi l-a trimis în etapa următoare cu patru de „Da“. 

„Este fix actul artistic potrivit la locul potrivit“, a spus Andi. 

Alexandru Arnăutu, cunoscut sub porecla de Vraciu, este un obişnuit al concursurilor de talente. 

Tânărul, originar din Iaşi, este solist vocal şi comediant şi a avut apariţii în show-uri precum „iUmor“, unde l-a imitat pe Cristi Minculescu, „Vocea României“ şi „X Factor“. 

În audiţiile de la „X Factor“, tânărul a interpretat piesa „Thunderstruck“ a celor de la AC/DC, iar la audiţiile pe nevăzute de la „Vocea României“, din cel de-al şaptelea sezon, solistul a interpretat piesa „Electric Eye“ a celor de la Judas Priest şi a mers în echipa lui Adrian Despot. 

Potrivit spuselor concurentului, Alexandru Arnăutu cântă de la cinci ani, moştenind talentul de la părinţii săi. Tatăl a cântat la vioară şi clarinet, iar vocea, în special acutele, sunt moştenite de la mama sa. 

În 2007 a avut primul lui show de stand-up comedy şi după 2011 a început să aibă turnee prin ţară. Este autodidact, învăţând să cânte la chitară şi tobe.

TV



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite