Un prezentator „Top Gear“ a băut în mijlocul străzii, după ce audienţa emisiunii a scăzut cu o treime la al doilea episod al sezonului FOTO

Un prezentator „Top
Gear“ a băut în mijlocul străzii, după ce audienţa emisiunii a scăzut cu o treime la al doilea episod al sezonului FOTO

Chris Evans a preluat rolul de prezentator de la Jeremy Clarkson FOTO GettyImages/Guliver

Chris Evans, prezentator al show-ului „Top Gear“, a început să bea în mijlocul zilei pe o stradă din Londra, dezamăgit de audienţele generate de al doilea episod al emisiunii. Cifrele au scăzut cu o treime faţă de primul episod. Fanii îl vor pe pilotul de Formula 1 Jensen Button în locul lui Evans.

Chris Evans, afectat de cifrele slabe de audienţă 

Chris Evans, unul dintre noii prezentatori ai show-ului „Top Gear“, a fost fotografiat în timp ce bea vin în faţa unei case abandonate, din apropiere de locuinţa sa din Londra, la scurt timp după ce BBC a anunţat că cifrele de audienţă ale emisiunii au scăzut cu o treime.

Evans şi-a ascuns chipul cu o şapcă şi cu ochelari şi părea că nu vrea să comunice cu nimeni. Din când în când îşi privea telefonul şi sorbea dintr-un pahar cu vin, fără să fie deranjat că la câţiva paşi de el se aflau mai multe pubele de gunoi, scrie „Daily Mail“

„Top Gear“, audienţă sub aşteptări 

Audienţa medie a celui de-al doilea episod din noul sezon al emisiunii „Top Gear“ a fost de 2,8 milioane de telespectatori - cu 1,6 milioane mai puţin decât audienţa medie înregistrată de episodul care a deschis noul sezon al show-ului TV. Vârful de audienţă - 3,3 milioane de telespectatori - a fost înregistrat cu câteva momente înainte ca acel episod, tranmis de postul BBC Two, să se încheie, arată News.ro.

Chris Evans spune că cifrele de audienţă finale vor fi mai ridicate, odată ce vor fi cuantificate şi vizualizările înregistrate pe platformele online la cerere. Cifrele finale care vor reflecta audienţa totală a emisiunii „Top Gear“, ce includ telespectatorii de televiziune şi vizualizările pe dispozitive online, vor fi anunţate în această săptămână. 

FOTO „Daily Mail“ 

FOTO „Daily Mail“ 

Venirea lui Evans şi plecarea unor membrii ai echipei 

Primul episod al noului sezon „Top Gear“ a generat o audienţă medie de 4,4 milioane de telespectatori şi a obţinut un share de 23%. Prin comparaţie, primele două episoade ale sezonului de anul trecut al emisiunii, prezentată pe atunci de Jeremy Clarkson, Richard Hammond şi James May, au fost vizionate de 6,41 milioane respectiv 6,56 milioane de telespectatori.

După ce Chris Evans a preluat rolul de prezentator de la Jeremy Clarkson, show-ul „Top Gear“ s-a confruntat cu numeroase probleme - mai mulţi producători au demisionat, câţiva membri ai echipei de filmare s-au retras din emisiune, iar o parte dintre invitaţi au renunţat la participarea în acest show TV.

Alături de Chris Evans, Matt LeBlanc, fost actor în serialul „Friends“ prezintă la rândul lui noua versiune a show-ului automobilistic. Cei doi l-au înlocuit pe Jeremy Clarkson, care a fost concediat de BBC anul trecut, după ce a agresat fizic şi verbal pe unul dintre producătorii emisiunii. Totodată, noul sezon al emisiunii îi are în rândul coprezentatorilor, printre alţii, pe pilotul german de curse Sabine Schmitz, Eddie Jordan - un celebru pilot de Formula 1 - şi jurnalistul specializat în automobilism Rory Reid.

Jeremy Clarksion şi cei doi colegi coprezentatori de la „Top Gear“ lucrează în prezent la un nou show dedicat sportului automobilistic, ce este produs de platforma online Amazon. Noua emisiune se va intitula „The Grand Tour“ şi va avea premiera în toamna acestui an. 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările