Un nou teaser din „Game of Thrones“ şi posterul sezonului 7 au intrigat fanii serialului: un actor a făcut dezvăluiri legate de personajul său cheie VIDEO

Un nou teaser din „Game of Thrones“ şi posterul sezonului 7 au intrigat fanii serialului: un actor a făcut dezvăluiri legate de personajul său cheie VIDEO

HBO a lasant un nou teaser şi un poster pentru sezonul 7 „Game of Thrones“

HBO a lansat un nou teaser al serialului fantasy „Game of Thrones/Urzeala tronurilor“, în care sabia Oathkeeper apare în mâinile unei persoane care nu pare să fie Brienne of Tarth, cea care în mod normal o deţine. În plus, a fost lansat şi afişul sezonului 7, care a dat naştere unor noi teorii, iar unul dintre noii actori care se vor alătura producţiei a făcut dezvăluiri legate de rolul său.

Ştiri pe aceeaşi temă

Sabia Oathkeeper, care apare în teaserul sezonului 7 din „Game of Thrones“, este făurită din Ice, oţelul valyrian care aparţinea Casei Stark. Tywin Lannister a topit sabia Ice şi a transformat-o în alte două săbii, pe care le-a oferit nepotului său Joffrey şi fiului său Jamie Lannister. La rândul lui, Jamie i-a oferit sabia sa cavalerului Brianne Of Tarth, care i-a dat numele de Oathkeeper, pentru a o proteja pe Sansa Stark. În sezonul 6, Brienne încearcă să i-o înapoieze lui Jamie, ducându-şi la capăt misiunea de a o duce în siguranţă pe Sansa în Winterfell, însă Jamie nu a vrut să o ia înapoi, spunându-i: „Este a ta. Aşa va fi mereu“.
 

În mâinile cui se află acum sabia lui Brianne of Tarth?

Aceasta este povestea sabiei până în prezent. În scurtul teaser al sezonului  7, însă, sabia apare în alte mâini, care nu par a fi ale curajoasei Brianne, lucru care a intrigat fanii. Oare dezvăluie această imagine un secret întunecat pe care urmează să-l aflăm în sezonul 7? Fanii înfocaţi ai serialului nu au, însă, răbdare până la vară şi, ca de obicei, au analizat imaginile în amănunt, dând naştere unor noi teorii, aşa cum arată The Huffington Post.
În primul rând, există o teorie a cititorilor seriei „Un cântec de gheaţă şi foc“ care spune că Brienne a fost ucisă pe ascuns în romanele lui George R.R. Matin de varianta zobie a lui Catelyn Stark. Este posibil să asistăm la sfârşitul lui Brianne în sezonul următor? Dacă este aşa, ale cui sunt mâinile din clipul lansat de HBO? 
 
Fanii s-au gândit la câţiva posibili „suspecţi“, analizând mâinile unor personaje masculine, printre care Jaime Lannister, Tormund şi Jorah Mormont:
 
Nikolaj Coster-Waldau, cel care îl interpretează pe Jaime Lannister

Kristofer Hivju, interpretul personajului Tormund 

Iain Glen, actorul care joacă rolul lui Jorah Mormont
 
Dintre aceştia, Jorah pare a fi cea mai plauzibilă variantă, având în vedere că este singurul dintre ei care are pistrui pe mâini, aşa cum se poate observa şi în cazul celui care deţine sabia în teaser. 
 
Există însă şi o altă variantă, care dacă este adevărată, atunci toată analiza devine jenantă. HBO a mai lansat zilele trecute câteva teasere din culise, în care apare echipa de producţie lucrând de zor la detalii de decor şi recuzită. Poate fi deci un alt clip în care apare un membru al echipei cu sabia în mână şi fanii se agită degeaba? Ambele variante sunt posibile.
 
 

Posterul care anunţă viitoare luptă dintre Foc şi Gheaţă

În plus, posterul sezonului 7, lansat miercuri de HBO, ar putea da câteva indicii în legătură cu apropierea bătăliilor pe care toată lumea le anticipează. Având în vedere că serialul se bazează pe cărţile lui George R.R Martin, ne aşteptăm ca în sezonul următor Jon Snow şi camarazii săi să înceapă lupta împotriva ameninţării Umblătorilor Albi, potrivit Daily Mail.
 
Posterul sezonului 7 „Game of Thrones“, lansat de HBO
 
Dacă posterul oferă într-adevăr un indiciu, se pare că forţele focului vor face un pas înapoi, având în vedere că imaginea este dominată de gheaţă. Fotografia pare să arate o zonă montană, sugerând că acţiunea se va muta decisiv în Nord şi probabil chiar dincolo de Zid. Pare puţin probabil ca mâna de oameni a lui Jon Snow să înfrângă armata zombie, mai ales în contextul în care Bran ar putea rupe vraja care îi împiedică să treacă bariera. Să ne amintim că fiul cel mic al lui Eddard Stark a fost „marcat“ de Regele Nopţii într-una dintre aventurile sale magice, iar acest lucru le-a permis Umblătorilor Albi să rupă vraja care proteja peştera în care se adăpostea Three-Eyed Raven.
 

Jim Broadbent, dezvăluiri despre personajul său

O altă noutate este că actorul Jim Broadbent (67 de ani), cunoscut pentru rolul Profesorului Slughorn din „Harry Potter“, a vorbit pentru Screen Crush despre personajul său cheie pe care îl va interpreta în cinci episoade din sezonul 7: „Sunt un Archmaester (n.r. - Cel mai înalt rang al Ordinului Maestrilor). Am jucat în cinci episoade. Am avut câte o scenă majoră în fiecare episod“, arată Huffington Post.

 
Aceste declaraţii vin în sprijinul teoriei preferate a fanilor că Broadbent va juca rolul lui Maester Marwyn, un personaj asociat cu Samwell Tarly (jucat de John Bradley-West) şi chiar cu Daenerys (interpretată de Emilia Clarke).
 
Rolul actorului a fost confirmat încă din septembrie, anul trecut, când fanii cărţilor lui George R.R. Martin au căutat cu atenţie în romanele sale şi şi-au dat seama de posibilitatea ca Broadbent să-l joace pe Archmaester, deşi alţi fani sunt de părere că va intrepreta o combinaţie între Marwyn şi Archmaester. HBO a refuzat să confirme sau să nege ceea ce a spus Broadbent.
   

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: