Un nou serial turcesc la Kanal D: actorul care l-a jucat pe Suleyman şi soţia lui au rolurile principale. Care este povestea

Un nou serial turcesc la Kanal D: actorul care l-a jucat pe Suleyman şi soţia lui au rolurile principale. Care este povestea

Halit Ergenc şi Berguzar Korel sunt căsătoriţi şi au un băieţel împreună FOTO Kanal D

Kanal D va difuza începând din această seară un nou serial turcesc în care rolurile principale sunt interpretate de Halit Ergenc, care l-a portretizat şi pe Suleyman Magnificul, şi de Berguzar Korel, soţia acestuia şi celebră pentru rolul din „1001 de nopţi“.

Ştiri pe aceeaşi temă

În această seară, de la ora 20.00, va avea loc premiera serialului „Patria mea eşti tu“, care va fi difuzat de Kanal D în fiecare zi, de luni până vineri. 
 
La zece ani după ce iubirea i-a unit la filmările serialului „1001 de nopţi“, difuzat tot de Kanal D, Halit Ergenc şi Berguzar Korel, deveniţi între timp soţi şi părinţii unui băieţel, îşi continuă periplul actoricesc împreună.
 
Cei doi actori îi interpretează pe Cevdet şi Azize, îndrăgostiţi iremediabil, dar separaţi de realităţile crude ale istoriei, ale schimbărilor dramatice prin care sunt nevoiţi să treacă împreună cu familiile lor.
 
Războiul şi transformările politice şi sociale din Turcia anilor 1919 îi expun pe Cevdet şi Azize unor alegeri extrem de dificile. Ea este o mamă nevoită să-şi crească singură copiii în vreme de război şi să-şi ţină familia unită, el - tată devotat şi nevoit să asiste la destrămarea familiei sale, părăsit de femeia iubită din cauza unui secret pe care nu-l poate dezvălui nimănui. 
 
În vreme ce el luptă pe front alături de fratele său, Tevkif (Onur Saylak), un complot reuşeşte să îl despartă pe Cevdet de familia sa. Azize ajunge, alături de soacră şi copii, în Izmir. În acest timp, asupra lui Cevdet planează ameninţarea Curţii Marţiale pentru nesupunerea în faţa unui superior. 
 
 

În serial, Ergenc interpretează un personaj care a existat în realitate, Cevdet, erou naţional al Turciei în perioada Războiului de Independenţă al Turciei, pion important în războiul dintre Turcia şi Grecia, unul dintre oamenii de încredere ai lui Mustafa Kemal Ataturk.    
 
„Este un rol foarte puternic, care m-a făcut să mă identific cu acest om sfâşiat între datorie şi dragostea cea mai pură. Cevdet e silit să asiste neputincios la ruina familiei sale, dar şi la pierderea femeii iubite. Parcă un blestem se află asupra lui în permanenţă, cu toate acestea, el reuşeşte să emane acea forţă incredibilă, pe care numai oamenii cu adevărat aleşi o au“, a spus Halit Ergenc despre rolul interpretat in serial.
 
„Cevdet este un personaj tragic, dar cu o forţă de seducţie incredibilă. Viaţa perfectă pe care o duce alături de soţie şi de cei trei copii ai lor se spulberă sub ameninţarea războiului. Singurul reper luminos în mijlocul acestei furtuni e doar dragostea dintre Cevdet şi Azize“, adaugă Ergenc.
 
Serialul, „Vatanim Sensin“ în original, a fost deja vândut în peste 50 de teritorii şi promite să fie un nou hit în materie de astfel de producţii turceşti.
citeste totul despre: