Un nou ducumentar cu Bear Grylls are premiera în România FOTO

Un nou ducumentar cu Bear Grylls are premiera în România FOTO

Aventurile lui Bear Grylls încep în munţii din Snowdonia FOTO BBC Earth

Documentarul „Aventuri în Marea Britanie cu Bear Grylls“ va avea premiera în exclusivitate la BBC Earth pe data de 11 februarie, de la ora 23.50.

Ştiri pe aceeaşi temă

Producţia îl urmăreşte pe celebrul aventurier Bear Grylls într-o călătorie de descoperire a celor mai extreme locuri din Marea Britanie. Combinând inteligenţa şi profunzimea programelor de istorie naturală cu adrenalina emisiunilor de supravieţuire, noul documentar structurat în trei părţi ilustrează modul în care Bear analizează istoria oamenilor şi a locurilor pe care le vizitează, însufleţind fiecare poveste prin fapte convingătoare despre plantele, animalele şi  geologia fiecărui loc.  
 
De la căţăratul pe faţa abruptă a masivului Snowdon la explorarea înşelătorului sistem de trei peşteri din Yorkshire şi căţăratul pe gheaţă pe vârful Ben Nevis, Bear se încumetă la unele dintre cele mai intimidante provocări pe care le poate oferi natura.
 
bear grylls
 
Aventurile lui încep în munţii din Snowdonia, North Wales, un peisaj modelat de erupţii vulcanice grandioase. Călătorind spre vest de munţii din Snowdonia, Grylls îşi începe aventura traversând cu şalupa Cardigan Bay, cel mai mare golf din Wales, cu o dimensiune de 80 de kilometri. Bear se află acolo pentru scufundări, un sport periculos şi uneori mortal, unde va plonja 15 metri până la fundul mării în căutarea unui animal de pradă exotic, cunoscut sub numele de creveta mantis. 
 
Prin pasiunea sa pentru natură şi egalată doar de gustul pentru aventură, Grylls pune lumea înconjurătoare într-o perspectivă absolut nouă pentru publicul spectator. Captivant, informativ şi întotdeauna distractiv, acest documentar aduce o abordare nouă asupra serialelor din sălbăticie. 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările