Un fost membru al juriului „MasterChef“, concurent la „Ferma Vedetelor“ alături de fiul său FOTO

Un fost membru al juriului „MasterChef“, concurent la „Ferma Vedetelor“ alături de fiul său FOTO

Reprezentanţii ProTV au anunşat următorul cuplu participant la „Ferma Vedetelor“ FOTO ProTV

„Ferma vedetelor“ se pregăteşte pentru lansarea celui de-al treilea sezon al show-ului de la Pro TV şi va duce şase cupluri de vedete în creierii munţilor, în mijlocul unui peisaj de poveste ce le va deveni casă pentru trei luni.

Ştiri pe aceeaşi temă

Dacă până acum s-a vorbit de prietenii strânse, acum familia vine pe primul loc. Patrizia Paglieri (49 de ani), fostă membră a juriului „MasterChef“, şi fiul ei, Francesco (21 de ani), au acceptat provocarea şi vor intra împreună în această aventură. 
 
Talentul culinar al Patriziei este un atu absolut necesar în fermă, iar creativitatea ei va fi indispensabilă în momentele în care ingredientele se împuţinează pe rafturi. 
 
„Sunt foarte încântată de acest proiect şi abia aştept să îl văd la televizor. Faptul că am participat alături de Francesco face ca acest proiect să fie unul foarte drag sufletului meu. Mă bucur că am putut trece împreună printr-o astfel de experienţă, mi se pare că este ceva unic ce poţi împărtăşi cu copilul tău!“, a declarat Patrizia. 

Patrizia Paglieri şi fiul ei Francesco, la „Ferma Vedetelor“ FOTO ProTV
 
Francesco este un tânăr carismatic şi descurcăreţ, care priveşte cu entuziasm această provocare: „«Ferma vedetelor» mi se pare un proiect foarte greu, dar foarte frumos. Am trecut prin multe lucruri acolo, dar m-am bucurat mult de fiecare clipă. Mi-am făcut prieteni şi pot spune că este şi va rămâne o amintire unică pentru mine“.
 
Primul cuplu anunţat de către Pro TV este format din cântăreţii Rona Hartner (44 de ani) şi Daniel Iordăchioaie (49 de ani). De asemenea, în show vor mai face echipă actriţele Diana Dumitrescu (34 de ani) şi Majda Aboulumosha (30 de ani) şi cântăreaţa Narcisa Suciu (42 de ani) cu actorul Dragoş Moştenescu (50 de ani). 

Monica Bârlădeanu (39 de ani) o va înlocui pe Iulia Vântur în rolul de prezentatoare şi îl va avea alături pe Nea Raţă.    
 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:

citeste totul despre: