Un fost finalist „Românii au talent“ urcă pe scena emisiunii în prima semifinală live

Un fost finalist „Românii au talent“ urcă pe scena emisiunii în prima semifinală live

Zburătorul - Octavian Stoica revine în show-ul de la Pro TV FOTO Pro TV

Azi, de la 20.30, primii zece semifinalişti ai sezonului 7 „Românii au talent încep lupta pentru un loc în finală şi pentru marele premiu în valoare de 120.000 de euro, în prima semifinală live. Un fost finalist al emisiunii vine pentru a-şi prezenta noul număr.

După ce toată săptămâna au făcut probe de costume şi şi-au pus la punct toate detaliile pentru numerele destinate marilor spectacole live, Alexandru Oltean, Ansamblul Kozaciok, Antonina Goloseev, Fang Shuang, Florin Nae, Florin Suciu Buh, Kicsi Csongor şi Antonella Terrazas, Marius Mihailă, Nicoleta Tudorache şi Tatiana Kundik sunt pregătiţi să aducă vinerea aceasta momente memorabile, pline de elemente inedite, energie şi emoţie.

Prima semifinală va abunda în surprize din partea concurenţilor, iar invitaţii speciali vor prezenta momente incendiare pe scena show-ului de divertisment. Trupa Sensor, împreună cu baletul emisiunii, va bucura telespectatorii cu forţa şi energia unui moment special creat pentru primul spectacol live „Românii au talent.

„Suntem super onoraţi de invitaţie, pentru că e întotdeauna o plăcere să lucrezi cu profesionişti. Am pregătit un moment special pentru prima semifinală Românii au talent, un remix al unei piese clasice celebre. Momentul nostru alături de cei de la ProDance va fi, cu siguranţă, epic!“, a spus Paul Ilea.

Şi finalistul sezonului patru „Românii au talent“, Zburătorul - Octavian Stoica, va urca pe scenă pentru a simţi din nou emoţia competiţiei şi pentru a bucura românii cu un moment incredibil. Fericit că va reveni pe scena talentului, Octavian a declarat: „Vineri seară, o să prezint un număr nou, un tango spectaculos pe piesa Roxanne. Îmi doresc din suflet să iasă totul aşa cum am plănuit, deoarece nu aş putea uita vreodată emoţiile de pe scena de la Românii au talent. Totodată, le urez mult succes tuturor concurenţilor, iar telespectatorilor le spun că vor avea parte de un show fabulous şi de o seară de neuitat alături de Pro TV“.

Azi, de la 20.30, se dă startul marilor spectacole live „Românii au talent! Va fi o competiţie incredibilă, vor fi emoţii, distracţie, comentarii spumoase şi foarte mult talent autentic. 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:

citeste totul despre: