Un documentar dedicat lui Hugh Hefner, „Cum a schimbat Playboy lumea“, difuzat de History Channel

Un documentar dedicat lui Hugh Hefner, „Cum a schimbat Playboy lumea“, difuzat de History Channel

Hugh Hefner a murit pe 27 septembrie, la vârsta de 91 de ani FOTO Guliver/Getty Images

Un documentar dedicat lui Hugh Hefner, intitulat „Cum a schimbat Playboy lumea“, va fi difuzat în premieră, sâmbătă, de la ora 23.00, de televiziunea History.

Ştiri pe aceeaşi temă

Producţia, care a fost difuzată pentru prima dată în Statele Unite ale Americii în 2012, cuprinde interviuri cu personalităţi între care se numără actualul preşedinte al Statelor Unite ale Americii, Donald Trump.

Prin acest documentar, pentru două ore, telespectatorii vor parcurge „paginile“ poveştii lui Hugh M. Hefner şi vor descoperi modul în care acesta a construit un imperiu mondial care cuprinde cluburi, cazinouri, produse şi emisiuni TV revoluţionare, pe lângă faimoasa publicaţie pentru bărbaţi, informează History.

Documentarul  „Cum a schimbat Playboy lumea“ include imagini care nu au mai fost difuzate până acum şi interviuri cu Hugh Hefner, dar şi cu istorici, foşti directori din Playboy şi persoane din interior, precum Donald Trump, Jenny McCarthy, James Caan, reverendul Jesse Jackson, Diablo Cody, Bill Cosby şi Shannon Tweed.

Producţia a fost difuzată de History pentru prima oară în Statele Unite ale Americii, în 2012, cu cinci ani înainte de moartea fondatorului imperiului Playboy.

Revista Playboy, înfiinţată de Hugh Hefner în 1953, în Chicago, a pornit o adevărată revoluţie sexuală în SUA din momentul în care a apărut, demontând prejudecăţile sociale legate de bărbaţi, femei, sex şi nuditate. Prin publicarea acesteia, Hugh Hefner a reuşit să schimbe, în timp, atitudinea oamenilor asupra libertăţilor şi drepturilor lor civile, ceea ce a influenţat valorile lor culturale şi felul în care îşi trăiesc viaţa de zi cu zi.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările