Un concurent de la „Hell's Kitchen - Iadul bucătarilor“, recomandat de ziarul american „The New York Times“

Un concurent de la „Hell's Kitchen - Iadul bucătarilor“, recomandat de ziarul american „The New York Times“

Michael Pascale a lucrat într-un restaurant din Franţa, care a fost desemnat unul dintre cele mai interesante locuri din Europa FOTO Antena 1

Michael Pascale, unul dintre concurenţii noului sezon al show-ului culinar „Hell’s Kitchen – Iadul bucătarilor“ difuzat de Antena 1, a fost recomandat de prestigioasa publicaţie „New York Times“.

Ştiri pe aceeaşi temă

Numele lui Michael Pascale şi al restaurantului din Franţa unde a lucrat ca chef se regăsesc pe o listă a celor mai interesante locuri din Europa întocmită de ziarul american „New York Times“. Aşa se face că bucătarul de la „Hell’s Kitchen – Iadul bucătarilor“ apare în articolul intitulat „Comori ascunse ale Europei“, ca recomandare gastronomică. 

Articolul din „New York Times“ îi sfătuieşte pe cei care ajung la Paris să nu rateze o masă la bistro-ul Pouic Pouic, acolo unde se pot răsfăţa cu preparate precum terrine de foie gras, paste nero şi seppia cu scoici, omlete variate sau vită, toate semnate de chef Michael Pascale. Ziarul american mai precizează că oricine vine să mănânce acolo îl poate vedea pe tânărul chef de origine română în acţiune, pentru că bucătăria la vedere permite oricui sa vadă cum iau naştere cele mai rafinate gusturi. 

Michael a început să gătească din copilărie împreună cu mama sa şi a urmat cursuri de specializare în gastronomie franţuzească atunci când s-a stabilit în Franţa, în 1994. Tătăl este rugbyst şi mama gimnastă. Mama locuieşte în prezent în Normandia, unde predă gimnastică ritmică şi tatăl este în Alpi, unde lucrează ca inginer, în vreme de sora lui Michael este profesoară de înot în Franţa. Părinţii sunt divorţaţi, au divorţat la doi ani după ce au plecat din România, iar după divorţ Michael a rămas cu tatăl lui şi sora lui cu mama. La 15 ani, Michael a urmat o şcoală de contabilitate, dar a abandonat-o pentru că nu i se potrivea. A ajuns la Saint Tropez ca ajutor de bucătar, apoi a încercat să ajungă bucătar, însă şi-a dat seama că în Franţa fără studii nu va reuşi să facă nimic. Aşa că s-a întors în Normandia şi şi-a luat diploma de bucătarm, a început apoi să lucreze ca chef de partie timp de un an şi jumătate. şi de trei ani ş jumătate lucrează ca chef. S-a hotărât să se întoarcă în România pentru a încerca şi aici o carieră în domeniu. Visul lui este să aibă restaurantul propriu, în care să servească mâncare sănătoasă.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: