Un concurent este eliminat definitiv din „Supravieţuitorul“, la primul duel al sezonului

Un concurent este eliminat definitiv din „Supravieţuitorul“, la primul duel al sezonului

Probele dure de la „Supravieţuitorul“ decid cine pleacă din competiţie FOTO Pro TV

Luni şi marţi, de la 20:30, tensiunea atinge cote maxime la „Supravieţuitorul“! Cei 18 concurenţi se vor confrunta la proba de recompensă, proba de imunitate, dar şi la duel, care are loc pe Insula exilului şi determină cine va fi concurentul care va părăsi definitiv jocul şi, implicit, va pierde şansa la titlul de unicul supravieţuitor şi marele premiu în valoare de 100.000 de euro.

Ştiri pe aceeaşi temă

La proba de recompensă, cele două triburi (Hangin şi Tubig) se vor lupta în apă, în încercarea de a câştiga un premiu care poate înclina balanţa în joc. La începutul probei, Dragoş Bucurenci, prezentatorul emisiunii, le spune concurenţilor că are o surpriză: la această probă, chiar şi tribul care pierde primeşte ceva - o sticluţă, în care se găseşte un mesaj. Rămâne, însă, de văzut care este mesajul pe care îl primesc concurenţii.

Pe Insula exilului va avea loc primul duel. O dată la câteva zile, concurenţii de aici trebuie să treacă printr-un duel, între doi sau mai mulţi concurenţi. Persoana care pierde duelul este eliminată definitiv din show, iar ceilalţi mai au încă o şansă de a reintra în joc, până la următorul duel.

Proba de imunitate decide tribul care va ajunge la Consiliul tribal şi care va fi nevoit să elimine, prin vot, unul dintre concurenţi. În viitoarele episoade, Hangin şi Tubig se vor lupta, pentru a doua oară pentru simbolul imunităţii, care le garantează câteva zile în plus în show. Concurenţii vor avea de dezgropat un stâlp, de trecut printre obstacole, de dărâmat un zid şi de aruncat nuci de cocos. O probă foarte solicitantă pentru oricare dintre concurenţii celor două triburi.

Luni şi marţi, de la 20:30, „Supravieţuitorul“ va aduce aventurile concurenţilor care trec prin experienţa vieţii lor în casele tuturor românilor. 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările