Dragostea din tinereţe a Deliei a stârnit „pasiuni“ la „X Factor"

Dragostea din tinereţe a Deliei a stârnit „pasiuni“ la „X Factor

Delia a avut o pasiune secretă pentru Ovidiu Anton FOTO Antena 1

La „X Factor” concurenţii rămaşi sunt hotărâţi să facă istorie. De la apariţiile exotice ale cuplului tată-fiu Nicholas şi Daniel Sealey, la aerul fresh al gemenilor Radu şi Răzvan, până la apariţia spectaculoasă a concurentei Nicoleta Nucă, emisiunea a fost una de senzaţie. Surpriza serii a fost însă Ovidiu Anton, o fostă iubire a Deliei, care şi-a încercat norocul în show-ul de talente.

Ştiri pe aceeaşi temă

 

Show-ul „X Factor” a fost deschis de către Nicholas Sealey. Concurentul în vârstă de numai 16 ani îl are drept inspiraţie pe tatăl său, cântăreţ pe un vas de croazieră. Tatăl lui Nicholas vine din Caraibe, iar acesta a cunoscut-o pe mama băiatului chiar în una dintre călătoriile lui pe vas. Cei doi s-au despărţit, iar acesta a ales să rămână cu tatăl lui, în Bucureşti.

Tânărul a interpretat piesa „Grace Kelly” a lui Mika, interpretare cu care a reuşit să îi convingă pe toţi cei trei membrii ai juriului. Ştefan Bănică, deşi a avut câteva reproşuri, a recunoscut că Nicholas a venit cu o prospeţime şi o energie de care era nevoie.

   Nicholas Sealey a adus energia de care era nevoie în show FOTO Antena 1

Următorul concurent a reuşit să îi surprindă pe membrii juriului, având în vedere că a fost vorba chiar de tatăl lui Nicholas, Daniel Sealey. Pe numele său de scenă, „Scorpionul Negru”, bărbatul în vârstă de 55 de ani a interpretat melodia „Have You Ever Seen the Rain” de la Smokie.

Delia a fost impresionată şi a ajuns la concluzia că în sfârşit a găsit un nou Brenciu, un „Brenciu de Caraibe”. „Îţi dau un «Da!» pentru show, dar nu pentru «X Factor»”, a declarat Bănică. Totuşi, ceilalţi doi membri ai juriului l-au trimis în runda viitoare. 

604    „Scorpionul Negru“ alias „Brenciu de Caraibe“ FOTO Antena 1

Irina Ionescu, la doar 16 ani, a reuşit să ridice toată sala în picioare cu piesa „One Night Only” de la Jennifer Hudson. „Meriţi mai mult decât un vot, meriţi să mă ridic în picioare de câte ori cânţi. Voce, privire, rochiţa asta rock-pop, eşti formidabilă!”, a replicat, profund impresionat, Horia Brenciu. De altfel, Bănică a văzut în Irina forţă şi carismă, iar Delia, o adevărată luptătoare. Tânăra a primit „Da!” în uralele publicului. 

    Irina Georgescu a reuşit să impresioneze membrii juriului FOTO Antena 1

Ovidiu Anton a fost următorul concurent în cadrul emisiunii „X Factor”. Bărbatul în vârstă de 33 de ani se declară pasionat de muzică dintotdeauna, iar primul festival l-a câştigat la doar 6 ani. Acesta a venit însoţit de soţia şi de fiica lui, Adela, despre care spune că este cel mai mare fan al său pentru că a asistat la toate concertele încă din burtica mamei.

Ovidiu şi Delia se cunoşteau din adolescenţă, iar în momentul în care bărbatul a intrat pe scenă, diva s-a ridicat şi i-a sărit în braţe. „A fost oarecum prima mea dragoste”, a explicat artista.

Ovidiu a cântat melodia „Always” de la Bon Jovi, iar Delia avea ochii în lacrimi. Cu toate acestea, Horia Brenciu nu a fost atât de impresionat de prestaţia concurentului. Showman-ul chiar a recunoscut că dacă era cu spatele, ar fi zis „Da!“, dar aşa, răspunsul lui a fost „Nu!“. Totuşi, Ovidiu a mers mai departe prin votul Deliei şi al lui Ştefan Bănică.

   Reîntâlnirea dintre Delia şi iubirea ei din adolescenţă, Ovidiu Anton FOTO Antena 1

Următoarea concurentă a fost Evghenia Bursunuz. Femeia în vârstă de 33 de ani are o origine mai controversată, mama fiind din Transnistria, iar tatăl fiind moscovit. Totuşi, într-o vacanţă pe care a făcut-o în România în 1998, aceasta s-a îndrăgostit de un român şi şi-a întemeiat o familie aici.

Evghenia a interpretat melodia „Once Upon a December”, varianta rusească. Prin interpretare, dar şi prin ţinuta si atitudinea angelică, concurenta a obţinut cei trei de „Da!” şi a mers în runda următoare.

    Rusoaica Evghenia a interpretat piesa „Once Upon a December“ FOTO Antena 1

Mihai Ciulean de 25 de ani din Cluj a fost următorul concurent „X Factor”. Acesta a recunoscut că ideea de a participa la concurs pentru că în urmă cu 6 luni a cântat la karaoke. Mihai a interpretat piesa „Your Man” de la Josh Turner, iar Delia şi Ştefan Bănică au fost convinşi de această interpretare. Deşi Brenciu a afirmat că l-ar aştepta anul viitor, deoarece momentan nu îl consideră pregătit, prin voturile celorlalţi doi membri ai juriului, concurentul a mers mai departe. 

Alexandru Stremiţeanu a reuşit să demonstreze că aparenţele sunt înşelătoare. Băiatul timid şi firav care visează să câştige „X Factor” şi să plece în Anglia îşi câştigă existenţa făcând clătite şi este plătit cu 800 de lei pe lună.

Chiar şi aşa, acesta i-a convins pe Delia, Brenciu şi Bănică să îl trimită în runda următoare cu melodia „Mad World” de la Gary Jules. Într-o atmosferă jovială, Brenciu i-a spus lui Alexandru că îi spune „Da!” doar dacă îi aduce clătite, iar la final i-a dat şi o comandă.

   Alexandru Stremiţeanu a demonstrat că aparenţele sunt înşelătoare FOTO Antena 1

Întâlnirea dintre următorul concurent şi membrii juriului a fost una mai tensionată. Mihai Farkaş a reintrepretat piesa „What a Wonderful World” a lui Louis Armstrong într-o manieră agresivă, fapt care nu a fost atât de apreciat de către Horia Brenciu şi Ştefan Bănică.

Când cei doi membri ai juriului i-au adus reproşuri, concurentul a declarat că ar trebui ca şi publicul să voteze. Acela a fost momentul în care Horia a izbucnit: „Mă înţeleg foarte bine cu Jeni şi cu Gabi de la curăţenie, hai să le chemăm şi pe ele dacă tu crezi că toată lumea poate să facă antrenorat”. Ştefan Bănică i-a dat „Nu!”, Delia „Da!”, iar Brenciu a decis să-i acorde şi o a doua şansă.

   Mihai Farkaş a avut parte de un moment mai tensionat FOTO Antena 1

Delia a crezut că vede dublu de la oboseală în momentul în care pe scenă au intrat gemenii Radu şi Răzvan, în vârstă de 18 ani. Tinerii au avut o pasiune pentru muzică de când se ştiu, pasiune care recunosc că le-a fost insuflată de către mama lor. Aceştia au participat la numeroase concursuri de profil, printre care şi „Mamaia Copiilor”, în 2006.

Cei doi au ajuns la „X Factor” la insistenţa mamei lor. De altfel, mama lor avea şi o istorie de 26 de ani cu unul dintre membrii juriului, Bănică. Pe vremea când rockstar-ul era cunoscut drept vedeta din „Liceenii”, femeia a fost la un concert, dar nu a reuşit să ia un autograf. În această seară, visul i s-a îndeplinit şi Ştefan i-a dăruit un autograf pe poza cumpărată acum 26 de ani.

Gemenii au interpretat melodia „Hey Soul Sister” de la Train şi au reuşit să îi facă pe cei trei antrenori să vadă în ei factorul X. „Fraţilor, astea vreau să văd la «X Factor», fraţi ca voi! Aţi fost buni, trei de da!”

    Radu şi Răzvan i-au încântat la dublu pe antrenori FOTO Antena 1

Ultima concurentă a serii a fost Nicoleta Nucă. Tânăra din Chişinău are şi o poveste de viaţă emoţionantă. Aceasta locuieşte în Milano din două motive: studiile şi boala mamei sale, care a fost operată de 5 ori.

Nicoleta a interpretat piesa „It’s a Man’s World”, iar membrii juriului au rămas muţi. „Într-o lume a bărbaţilor, m-aş bucura să câştige o femeie”, a afirmat Delia. Şi Ştefan Bănică a avut numai cuvinte de laudă, considerând-o pe femeie ca fiind exceţională, o viitoare câştigătoare a ediţiei de anul acesta. 


   Nicoleta Nucă, o femeie într-o lume a bărbaţilor FOTO Antena 1

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările