Un american a şocat cu abilităţile sale şi l-a făcut pe Andi să apese Golden Buzz-ul la Românii au talent: „Nici nu credeam că e posibil aşa ceva“ VIDEO

Un american a şocat cu abilităţile sale şi l-a făcut pe Andi să apese Golden Buzz-ul la Românii au talent: „Nici nu credeam că e posibil aşa ceva“ VIDEO

Kidd Strobe FOTO Pro TV

Un american a şocat juriul şi publicul la „Românii au talent“ cu numărul său şi l-a făcut pe Andi Moisescu să apese cel de-al treilea Golden Buzz al noului sezon.

Kidd Strobe, alias Bonebreaker, este contorsionistul al cărui moment a ridicat juriul „Românii au talent“ în picioare şi l-a convins pe Andi Moisescu să apese butonul auriu.
 
Concurentul a prezentat un moment de „hipermobilitate“, care i-a uluit pe toţi cei prezenţi în sală. 
 
„Încă nu-mi să cred că eşti real. De aceea, trebuie să mă conving de asta, că eşti o persoană reală, cu picioarele pe pământ şi, ca să fie mai simplu, voi apăsa acel buton“, a spus Andi Moisescu, care a urcat apoi pe scenă pentru a-l îmbrăţişa pe bărbat.  
 
„Până la urmă, despre asta este vorba la Românii au talent. Despre celebrarea talentului. Iar ceea ce am avut aici în seara asta este ceva ce n-am mai văzut niciodată“, a continuat Andi. 

 
„Nu m-am gândit niciodată că o să văd aşa ceva pe scenă. Nici nu mi-am pus problema că ar putea să existe aşa ceva. Despre asta e vorba la butonul ăsta auriu. În secunda în care vezi pentru prima oară aşa ceva şi chiar n-am mai văzut până acum, e şoc. E firesc. Dar mă bucur, pentru că vin cu gândul acesta în fiecare dimineaţă la audiţii: sper să fiu şocat. Mă bucur foarte tare să văd că în al nouălea sezon, nu numai că sunt surprins de un moment, dar sunt chiar uluit, iar asta e mare lucru“, a adăugat Andi.
 
„Nu-mi venea să cred, era ca un film. Uitaţi-vă la mine, mă simt binecuvântat. M-am distrat de minune“, a reacţionat concurentul, care va merge direct în semifinale, graţie Golden Buzz-ului acordat de Moisescu. 
 
Kidd Strobe, pe numele său de scenă Bonebreaker, este originar din San Francisco. Acesta a participat în trecut şi la „America’s Got Talent“ şi este celebru în mediul online, clipurile sale având zeci de mii de vizulizări pe YouTube. 
 
Kidd Strobe FOTO Pro TV
 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: