Vocea României, ultimele audiţii pe nevăzute. Tudor Chirilă, pus pe glume: „E o vrăjeală că noi luăm deciziile, de fapt, ni se întorc scaunele“

Vocea României, ultimele audiţii pe nevăzute. Tudor Chirilă, pus pe glume: „E o vrăjeală că noi luăm deciziile, de fapt, ni se întorc scaunele“

Marius Moga, Smiley, Loredana şi Tudor Chirilă îşi aleg ultimii concurenţi FOTO Pro TV

Antrenorii de la „Vocea României“ şi-au completat ultimele locuri în echipe în cadrul ultimei runde de audiţii pe nevăzute, chiar dacă Tudor Chirilă a glumit spunând că, în realitate, deciziile cu privire la concurenţii care merg mai departe nu sunt luate de ei.

Ştiri pe aceeaşi temă

Diana Hetea, o violonistă de 36 de ani din Timişoara, a fost cea care a deschis ultima rundă a audiţiilor pe nevăzute de la „Vocea României“. Concurenta a mărturisit că nu-şi poate imagina viaţa fără muzică, fiind de părere că show-ul de la Pro TV este una dintre cele mai importante şanse ale carierei sale. Diana a ales piesa „Make You Feel My Love“, semnată de cântăreaţa britanică Adele, şi a reuşit să-i convingă pe toţi cei patru membri ai juriului.


„Timbrul tău aduce cu al cântăreţei Mariah Carey“, i-a spus Moga, în timp ce Chirilă a apreciat că „a gradat foarte bine piesa“. Deşi înainte de a urca pe scenă, Diana a mărturisit că i-ar plăcea să se întoarcă Tudor Chirilă, întrucât „pare un tip mai dificil, mai greu de satisfăcut din punct de vedere artistic“, a sfârşit prin a alege-o pe Loredana, deoarece a fost impresionată că artista a fost prima care s-a întors.

Gabriela Amzaru ( 16 ani), din Călăraşi, îşi doreşte să urmeze Facultatea de Psihologie, însă crede că este făcută pentru a fi pe scenă. Tânăra a povestit că primii bani i-a câştigat la vârsta de cinci ani în cadrul unui concurs de muzică şi a declarat că dacă ar câştiga marele premiu de la „Vocea României“, şi-ar dori să investească în cariera sa, pentru că îşi doreşte să fie cunoscută. Tânăra a mizat pe o melodie din repertoriul Loredanei, „Ileană“, şi a primit votul de încredere al artistei, dar şi al lui Smiley.


„M-a surprins alegerea ta, pentru că de obicei concurenţii aleg altfel de melodii“, i-a spus Loredana, care, aşa cum era de aşteptat, a fost alegerea Gabrielei. „La Vocea României e o vrăjeală că noi luăm deciziie, de fapt ne întorc ei“, a glumit Tudor Chirilă.


Alexandru Florea (23 de ani), un actor originar din Constanţa, a mai participat la „Vocea României“ în ediţiile din 2012 şi 2013, dar nu a reuşit să întoarcă niciun scaun, însă declară că este bucuros că s-a întâmplat aşa, pentru că acest lucru l-a ajutat să se redescopere.


De această dată, Loredana şi Moga s-au întors, fiind impresionaţi de interpretarea piesei „Bed Of Roses“, a trupei Bon Jovi. „Ai o voce incredibilă şi ai reuşit să faci acest cântec să sune cu totul şi cu totul altfel“, a fost de părere Loredana.


„Vocea ta s-ar putea să fie bună şi pe un pop-rock, oamenii şi-ar dori să vadă că nu eşti fixat pe un anume gen, aş vrea să încercăm împreună să trecem prin mai multe genuri“, a încercat să-l convingă pe concurent şi a reuşit, chiar dacă iniţial tânărul a dezvăluit că ar alege pe oricine cu excepţia lui Moga. „Am venit cu ceva în minte, dar o să fac contrariul şi o să-l aleg pe Marius Moga“, a explicat Alexandru.

Ioana Sapianu (26 de ani),de meserie reporter, a povestit că a moştenit pasiunea pentru muzică de la tatăl său şi îşi doreşte ca pe scena de la „Vocea României“ să fie pe placul spectatorilor.
Tânăra a ales piesa „Radioactive“, a trupei Imagine Dragons, iar Smiley şi Marius Moga au apăsat butonul, amândoi apreciind opţiunea Ioanei. „Mi-a plăcut foarte tare alegerea ta, foarte curajoasă“, a lăudat-o Smiley, în timp ce Moga s-a declarat surprins să audă această piesă cântată de o voce feminină şi a convins-o astfel să i se alăture.

Vocea din spatele cortinei a aparţinut lui Sergiu Ferat, din Bacău, care a interpretat una dintre cele mai apreciate melodii ale lui Michael Jackson, „Man in the mirror“. „Ai cântat în stilul tău şi mi-a plăcut foarte tare“, i-a mărturisit Smiley, singurul care s-a întors.

Sara Mihali (17 ani), elevă la Liceul de Arte din Baia Mare, a mizat pe „Rise Like A Phoenix“, piesa pentru care travestitul Conchita Wurst a câştigat ediţia din 2014 a concursului Eurovision.
Smiley şi Loredana au fost singurii care au apreciat interpretarea suficient de mult încât să-i ofere o şansă tinerei. „E un cântec pe care eu nu-l suport, nu-mi place, dar dramatismul din vocea ta m-a impresionat“, i-a spus Smiley, însă Sara a vrut să facă parte din echipa Loredanei.

Cristina Popa (31 de ani), originară din Chişinău, a fost susţinută să aleagă calea muzicii de către mama ei, care este artist emerit în Moldova. Prin urmare, concurenta a absolvit Conservatorul şi timp de cinci ani a locuit în China, unde a cântat la diverse evenimente. Tânăra a cântat „Lean On“ şi astfel a ajuns în echipa lui Smiley, alături de care a mai colaborat şi în trecut. „Ai o voce senzaţională, întotdeauna mi-a plăcut timbrul tău, mă bucur foarte tare că m-am întors“, a precizat antrenorul.       


Andreea Manasia (26 de ani) a cântat vreme de opt luni pe un vas de croazieră, chiar dacă părinţii nu au fost de acord să-şi clădească o carieră în muzică. Tânăra a reuşit să-l cucerească pe Tudor Chirilă cu interpretarea piesei „If I Were A Boy“, de la Beyonce. 
                           

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: