Ultimii finalişti ai show-ului „Splash! Vedete la apă“ vor fi aleşi azi

Ultimii finalişti ai show-ului „Splash! Vedete la apă“ vor fi aleşi azi

Ultimii opt semifinalişti ai show-ului „Splash! Vedete la apă“ FOTO Gabriela Arsenie/Antena 1

Ultimii opt semifinalişti ai celui de-al treilea sezon al show-ului „Splash! Vedete la apă“ urcă duminică, 6 septembrie, de la ora 20.00, pe platformele Bazinului Olimpic din Bacău, de unde vor executa sărituri spectaculoase pentru a-şi asigura un loc în marea finală.

Ştiri pe aceeaşi temă

Diana Dumitrescu, Andreea Antonescu, Vladimir Drăghia, CRBL, Luis Lazarus, Andrei Ştefănescu, Fabian Sanchez şi Antonio Dos Santos sunt cele opt vedete care se vor lupta pentru un loc în marea finală „Splash! Vedete la apă“.

Pentru acest lucru, concurenţii şi-au ales câte un însoţitor alături de care vor sări, în tandem sau separat, de la platformele de 3, 5, 7 şi 10 metri ale Bazinului Olimpic din Bacău. Cosmin Seleşi, care notează curajul şi evoluţia în concurs, Ozana Barabancea, care punctează impresia artistică, şi Cătălin Preda, campionul care notează săriturile din punct de vedere tehnic, vor comenta ambele sărituri şi vor acorda o singură notă pentru fiecare concurent. 

Astfel, dacă Luis Lazarus şi Antonio Dos Santos au ales ca la platformă să-i aibă alături pe copiii lor, Ana (8 ani), respectiv Leandro (7 ani), Andrei Ştefănescu va sări împreună cu tatăl său, Gabriel (63 de ani), iar CRBL cu fratele său mai mic, Dragoş. Diana Dumitrescu va fi însoţită de Florin Ristei, iar Andreea Antonescu de fostul ei coregraf, Eugen. Columbianul Fabian Sanchez va veni la „Splash!“ cu un bun prieten, Ati, originar din Chile, iar Vladimir Drăghia cu cel mai bun prieten al său, Adrian. 

De asemenea, DJ Miki Love, care s-a antrenat şi a fost rezervă, dar nu a avut şansa să intre în concurs va executa, în cea de-a doua semifinală, o săritură demonstrativă. 

Patru dintre cei opt concurenţi se vor califica, duminică seara, în marea finală „Splash!“ din 13 septembrie. Trofeul, în valoare de 3.000 de euro, care va fi acordat câştigătorului, va fi donat de acesta surorilor Marina şi Andreea Sandu, două mici campioane la sărituri în apă care îşi doresc să facă performanţă.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:

citeste totul despre: