Ultimele zile ale vieţii lui Michael Jackson, subiectul unui serial TV

Ultimele zile ale vieţii lui Michael Jackson, subiectul unui serial TV

Cântăreţul american Michael Jackson, supranumit „regele pop“, a murit la vârsta de 50 de ani, pe 25 iunie 2009, în urma unei supradoze de medicamente FOTO Facebook

Ultimele zile din viaţa lui Michael Jackson vor fi transpuse într-un serial TV ce va avea la bază cartea lui Tavis Smiley, om de televiziune şi avocat al drepturilor omului, care urmează să fie lansată în iunie 2016, informează site-ul contactmusic.com, citat de Mediafax.

Ştiri pe aceeaşi temă

Tavis Smiley, autorul volumului „Before You Judge Me: The Triumph and Tragedy of Michael Jackson’s Last Days“, în care sunt prezentate ultimele 16 săptămâni din viaţa starului pop, a semnat o înţelegere cu studiourile Warner Bros. pentru adaptarea TV a acestei cărţi.

Tavis Smiley şi-a anunţat această carte încă din 2014, dezvăluind că „printr-o ciudată întorsătură a sorţii“, pe când se pregătea să ia parte la un eveniment în statul Indiana, locul naşterii lui Michael Jackson, a aflat de moartea cântăreţului şi a trebuit să dea vestea devastatoare publicului.

Compania Warner Bros. plănuieşte, de asemenea, adaptarea pentru televiziune a celei mai recente apariţii editoriale a lui Tavis Smiley, „My Journey with Maya“. Cartea de memorii spune povestea prieteniei de 30 de ani a autorului cu poeta Maya Angelou.

Cântăreţul american Michael Jackson, supranumit „regele pop“, a murit la vârsta de 50 de ani, pe 25 iunie 2009, în urma unei supradoze de medicamente.

Michael Joseph Jackson s-a născut pe 29 august 1958, în Gary, Indiana, fiind al şaptelea din cei nouă copii ai familiei. Cei cinci băieţi Jackson - Jackie, Tito, Jermaine, Marlon şi Michael - au susţinut primul lor concert, sub titulatura The Jackson Five, când Michael avea doar 11 ani. Trupa a fost promovată de celebra casă de discuri Motown şi s-a bucurat de succes internaţional. După acest moment, Michael s-a lansat într-o strălucită carieră solo, în 1972.

A fost introdus de două ori în Rock and Roll Hall of Fame, Michael Jackson a intrat şi în Cartea Recordurilor ca fiind cel mai de succes showman al tuturor timpurilor, cu 13 premii Grammy şi 13 single-uri clasate pe locul întâi în topuri.

În total, albumele sale s-au vândut în peste 750 de milioane de copii. Albumul „Thriller“ a câştigat opt premii Grammy, şapte dintre acestea fiind obţinute pentru melodia care dă titlul discului.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările