TVR anunţă un nou caz de Covid în instituţie: „Nu are legătură cu cel de săptămâna trecută“

TVR anunţă un nou caz de Covid în instituţie: „Nu are legătură cu cel de săptămâna trecută“

FOTO Guliver Getty Images / Andrew Theodorakis

Televiziunea publică anunţă un nou caz de coronavirus în instituţie. Încă un angajat al TVR a fost depistat pozitiv la testul Covid-19, anunţă reprezentanţii postului.

Ştiri pe aceeaşi temă

TVR anunţă sporirea măsurilor de prevenţie în contextul în care un alt angajat a fost depistat cu coronavirus. Astfel, se vor face „dezinfecţii în spaţiile în care s-a aflat persoana respectivă şi în mai multe încăperi, plus asigurarea suplimentară a unor materiale de protecţie“.

De asemenea, lista contacţilor direcţi cu persoana depistată pozitiv a fost întocmită şi va fi inclusă în programarea pentru testare, spun reprezentanţii postului public. 

Potrivit Paginademedia.ro, ar fi vorba de un angajat din zona carelor de transmisie ale TVR.

Reamintim că la finalul săptămânii, TVR a anunţat că un angajat a fost depistat pozitiv. Era vorba de un angajat de la departamentul ştiri, din zona tehnică.

TVR punctează că acest al doilea caz şi cel depistat pozitiv săptămâna trecută sunt „două cazuri fără legătură unul cu celălalt. Este doar o evoluţie normală în condiţiile unei transmisii comunitare extinse“. 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: