Trupa care a impresionat la Românii au talent printr-o interpretare „duioasă“ a unei piese din repertoriul Mariei Tănase: „Mi se pare de mare viitor“ VIDEO

Trupa care a impresionat la Românii au talent printr-o interpretare „duioasă“ a unei piese din repertoriul Mariei Tănase: „Mi se pare de mare viitor“ VIDEO

Light Quartet FOTO captură video

Un grup muzical format din patru femei a reuşit să impresioneze juriul de la Românii au talent, printr-o interpretare duioasă a unei piese din repertoriul Mariei Tănase.

„Noi suntem Light Quartet. Cântăm de ceva timp împreună, iar acum avem un proiect muzical despre Maria Tănase şi l-am adus în ansamblu cameral“, a declarat solista grupului „Light Quartet“. 

Cele patru concurente au interpretat la vioară, respectiv violoncel şi voce, piesa „Până când nu te iubeam“, cunsocută din repertoriul Mariei Tănase. 

„Eu când aud de Maria Tănase mă topesc. Vă felicit pentru proiect şi pentru alegerea muzicală. Adevărul este că orice aţi fi ales din repertoriul Mariei Tănase, ar fi fost bine. Nu cred că are vreo melodie pe care să n-o ştie tot românul şi să n-o iubească“, a spus Andra.

„A sunat foarte bine, cu măsură, dulce, duios. A fost ca o mângâiere aşa, m-a făcut să mă simt foarte bine“, a declarat şi Mihai Petre.

„Exerciţiul de recuperare a folclorului mi se pare unul minunat, pentru că este fără discuţie o comoară care ar putea fi exploatată mult mai bine decât a fost făcut până acum. Foarte bun şi foarte binevenit proiectul vostru şi ideea. Mi se pare de mare viitor“, a declarat şi Andi Moisescu.  


Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:

citeste totul despre: