Trupa de hip hop care „a pus Ferentari pe hartă“, pentru a doua oară la Românii au talent. Călinescu: „Să moară mama dacă nu vă dau da“ VIDEO

Trupa de hip hop care „a pus Ferentari pe hartă“, pentru a doua oară la Românii au talent. Călinescu: „Să moară mama dacă nu vă dau da“ VIDEO

Trupa Hip Hop Ferentari, pe scena „Românii au talent“ FOTO Pro TV

Trupa de hip hop Ferentari a venit la „Românii au talent“ pentru a doua oară, în cea de-a 11-a ediţie a show-ului difuzat de Pro TV. Comentariile juriului au fost savuroase.

S-au ţinut de promisiune şi nu au renunţat, aşa cum le-a sugerat juriul anul trecut. Întorşi pe scena „Românii au talent“, trupa Ferentari a oferit o demonstraţie de hip hop. Visul celor trei membri ai grupului este să fie ascultaţi şi auziţi.
 
„Aveam o datorie. Ne-aţi sugerat să venim cu ceva mai «hau, hau» şi ne-am ţinut de promisiune“, au spus ei. 
 
Reacţiile juriului au fost pe măsura momentului. „Aţi venit cu iubita în cofetărie şi v-aţi frânt la sarailie. Bravo!“, a afirmat Călinescu. „Să moară mama dacă nu vă dau da!“, a spus acesta la momentul jurizării. 
 
„Deci punem noi bipurile pentru că mi se pare că e singura trupă de hip hop cu **** pe care am văzut-o la «Românii au talent»“, a fost reacţia lui Mihai Petre. „Îmi pare rău, dar nu ştii să spui. Se spune cu «cohones» şi nu mai trebuie să pui bip“, i-a replicat Andra. 
 
„Mie mi se pare că sună mai din Ferentari c****“, a continuat Mihai Petre. „Mihai a vorbit despre nevasta cucului, care aşa se cheamă“, a spus şi Florin Călinescu.
 
„Până acum am ascultat balade vesele sau triste şi aţi venit voi şi mi-a plăcut energia cu care aţi venit, cu sinceritatea cu care aţi venit şi cu toate pregătirile voastre de la look la modul în care o daţi pe balans“, a mai comentat Mihai Petre.
 
„Ce să mai… sună bine, e de acolo de la mama lui. Ferentari pe hartă!“, a apreciat şi Andra.
 
.
 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: