Trei reporteri TVR, „tentaţi“ de tehnocraţi: jurnaliştii s-au alăturat Guvernului Cioloş

Trei reporteri TVR, „tentaţi“ de tehnocraţi: jurnaliştii s-au alăturat Guvernului Cioloş

Cei trei reporteri TVR au primit poziţii de comunicare în Guvernul Cioloş FOTO Mediafax

Trei reporteri cu vechime ai ştirilor TVR au demisionat pentru a se alătura Guvernului Cioloş, pe poziţii de comunicare, după cum scrie Paginademedia.ro

Ştiri pe aceeaşi temă

Andreea Gheorghe a renunţat la funcţia de reporter TVR în departamentul Economic pentru Ministerul Finanţelor. Maria Buruiană a fost numită consilier pe comunicare la Ministerul pentru Dialog Social, renunţând la postul de reporter politic. Iar Raluca Raşca, care acoperea la TVR zona de transporturi, va fi consilier de comunicare la Ministerul Transporturilor, potrivit informaţiilor Paginademedia.ro.
 
În acest sens, Claudiu Lucaci, care a revenit la conducerea Ştirilor TVR în urma unui proces câştigat cu postul public, a postat pe Facebook un anunţ pentru ocuparea posturilor rămase vacante. „Pentru că unii jurnalişti TVR au fost tentaţi de noile perspective oferite de Guvernul tehnocrat, Ştirile TVR au nevoie de un suflu proaspăt. Cine se încumetă? Ne-ar fi utili nişte reporteri de teren cu abilităţi de live“, a scris şeful ştirilor TVR.
 
Cei trei reporteri ai Ştirilor TVR care au părăsit instituţia FOTO Paginademedia.ro

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: