Trei producători ai „Ellen DeGeneres Show“ au fost concediaţi după acuzaţiile de hărţuire sexuală

Trei producători ai „Ellen DeGeneres Show“ au fost concediaţi după acuzaţiile de hărţuire sexuală

Ellen DeGeneres FOTO AP

Trei producători ai „Ellen DeGeneres Show“, acuzaţi de comportament sexual neadecvat şi de hărţuire, au fost concediaţi, a anunţat realizatoarea emisiunii, care a precizat că o anchetă este în curs, relatează BBC, citat de news.ro.

Ştiri pe aceeaşi temă

Într-un mesaj transmis echipei, Ellen Degeneres a spus că regretă foarte mult situaţia actuală.

Plecarea celor trei a venit după ce mai mulţi jurnalişti au investigat acuzaţii de intimidare.

Un purtător de cuvânt al Warner Bros. a confirmat că show-ul a renunţat la producătorii executivi Ed Glavin şi Kevin Leman şi la co-producătorul executiv Jonathan Norman.

Într-un articol publicat anul acesta de Buzzfeed News, mai mulţi foşti angajaţi au declarat că au remarcat un comportament rasist în timp ce lucrau la programul care a primit peste 60 de premii Emmy de la debutul în 2003. Leman şi Norman au fost acuzaţi de hărţuire sexuală, la fel şi Glavin, care a fost învinuit şi de intimidare.

Leman şi Norman au negat acuzaţiile, iar Glavin nu a răspuns public acestora.

Ellen DeGeneres s-a distanţat, iniţial, de acuzaţiile de mediu de muncă toxic şi a spus într-un e-mail trimis echipei că a fost reprezentată greşit de „oameni care lucrează pentru mine şi cu mine”. Totuşi, ea a prezentat scuze şi a precizat că este bucuroasă că problemele i-au fost aduse în atenţie.

Mai multe celebrităţi, între care actorul Kevin Hart şi cântăreaţa Katy Perry, s-au exprimat în sprijinul ei, însă altele, precum actorul Brad Garrett, au susţinut acuzaţiile aduse emisiunii.

David McGuire, vicepreşedinte executiv la Warner Bros., le-a scris membrilor echipei că studioul este „complet angajat” pentru schimbare şi o nouă cultură.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările