„Trăsniţii“ revin cu sezonul 25 şi cu un nou serial de umor, „La TV“

„Trăsniţii“ revin cu sezonul 25 şi cu un nou serial de umor, „La TV“

Prima TV va difuza săptămâna aceasta episoadele aniversare ale emisiunii „Trăsniţii“ FOTO Prima TV

Emisiunea „Trăsniţii“ revine la Prima TV cu sezonul 25, ce va debuta pe 21 septembrie şi va fi difuzat de luni până joi, de la ora 22.00. În plus, echipa show-ului filmează pentru producţia „La TV“, un nou serial de comedie.

Ştiri pe aceeaşi temă

Povestea „Trăsniţilor“ continuă cu situaţii noi şi interesante. Secţia de poliţie va deveni un al doilea „beci domnesc“, după ce arestul Capitalei nu va mai face faţă numărului mare de reţinuţi de soi. Comisarul Mateescu va superviza îndeaproape arestările şi va deveni şeful Soficăi. Când arestul se va aglomera, Mateescu va transfera o parte dintre deţinuţi în vila Trăsniţilor, ceea ce va naşte o nouă afacere. Deşi la început Pupăză va avea probleme cu banii, el va da lovitura şi va avea câştiguri considerabile. Ema va rămâne însărcinată cu Vandame, dar acesta din urmă va intra în conflict cu Baba Frosa, care crede că tatăl copilului este de fapt Gogoaşe. Chiorete şi Sofica vor continua să formeze un cuplu, însă acest lucru îi va afecta bărbatului relaţia de prietenie cu Poponeţ. 

„Personaje noi, răsturnări de situaţii surprinzătoare, râsete, veselie, aventuri şi comedie, toate marca Trăsniţii. Cu asta sperăm să vă provocăm hohote de râs în cascadă la Prima TV! Şi pentru că echipa Trăsnită e de neoprit, se dă peste cap, se încordează şi se reinventează, aşa că din această toamnă a mai pregătit o surpriză“, a declarat Grig Chiroiu. 

Până la debutul noului sezon şi al noului serial, săptămâna aceasta telespectatorii Prima TV pot urmări episoadele aniversare (700 – 1000) „Trasniţii“, de luni pana joi, de la ora 22.15. 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările