„Trăsniţii“ revin pe micile ecrane cu un sezon electoral

„Trăsniţii“ revin pe micile ecrane cu un sezon electoral

Echipa „Trăsniţii“ revine pe micile ecane cu un nou sezon FOTO Prima TV

Serialul de umor „Trăsniţii“ revine la Prima TV cu un sezon electoral, în această seară, de la ora 22:30, iar duminică telespectatorii vor avea parte de două episoade.

Ştiri pe aceeaşi temă

„Trăsniţii“ s-au gândit să fure startul campaniei electorale şi să-l lanseze pe Pupăză în cursa prezidenţială.

Astfel, fostul om de afaceri şi om de televiziune intră în politică pentru a obţine imunitate şi înfiinţează Partidul Extremist Creştin şi Democrat de Stânga Dreapta. Mârlanu' continuă să se dedice carierei duhovniceşti, devenind consilier al prezidenţiabilului pe probleme de ordin spiritual. Proaspăt reabilitat, Mateescu este numit şef al secţiei de poliţie, iar Teodora Diliman devine şefa de campanie a lui Pupăză.

Dacă vreţi să vedeţi paranghelii cu mici şi bere, pomeni electorale şi circ, aţi ghicit, nu vă uitaţi la Trăsniţii. La noi uitaţi-vă doar dacă vreţi să râdeţi de toate aceste lucruri şi de cei care ni le servesc. Că nu-i aşa, măcar haz de necaz să facem. Şi nu uitaţi, votaţi Pupăză! Mai exact, Pupăză G. Grigoraş, ca să nu lăsăm loc de interpretări“, a declarat Grig Chiroiu aka Pupăză.

Noul sezon „Trăsniţii“ debutează în această seară şi va fi difuzat de vineri până duminică, la ora 22:30, iar duminică telespectatorii Prima TV vor putea urmări două episoade.

 

 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările