Trăsniţii lansează un nou serial de umor, „La TV“: care va fi povestea şi ce spun protagoniştii

Trăsniţii lansează un nou serial de umor, „La TV“: care va fi povestea şi ce spun protagoniştii

Protagoniştii noului serial de comedie de la Prima TV

Noul serial de comedie, „La TV“, produs de echipa Trăsniţii, va debuta pe 27 septembrie la Prima TV şi va fi difuzat în fiecare duminică, de la ora 22.15.

Ştiri pe aceeaşi temă

„«La TV» este un nou serial despre viaţa tumultoasă din culisele televiziunii, cu acţiuni inedite şi incitante, personaje simpatice, ciudate, puternice, colorate. Noul sitcom îi prezintă pe realizatorii unui talk-show - de la patronul postului şi gazda emisiunii, la echipa tehnică - cu personalităţile lor fascinante, cu poveştile lor de dragoste, oneste sau adulterine, cu intrigile, bârfele şi pasiunile lor zilnice. Ei încearcă să redreseze audienţa show-ului, să supravieţuiască în jungla mediatică şi să mai guste, câte puţin, şi din viaţa personală“, dezvăluie Grig Chiroiu.
 
Protagoniştii noului serial sunt membrii echipei de producţie a talk-show-ului monden „Viaţa cu Chris“. Formată din producătorul Gelu, prezentatorul Chris, stilista Livia, textiera Raluca, tehnicianul Cătălin şi prompteristul Anarhie, echipa lucrează mereu sub presiune. Lor li se alătură Antim, patronul televiziunii, şi fiica acestuia, Isabela, care este şi soţia producătorului. 
 
la tv
Isabela Iacupovici, Grig Chiroiu şi Livia Taloi FOTO Prima TV 

Make-up artistul Guritză completează echipa din spatele show-ului „Viaţa cu Chris“. Simpatic şi tonic, el găseşte mereu o glumă sau o vorbă bună pentru cei care-i calcă pragul cabinei de machiaj. 
Alături de echipa Trăsniţilor, din distribuţia serialului mai fac parte şi Cristian Simion, Isabela Iacupovici, Veronica Bâtcă, Alexandru Georgescu, Iuliana Călinescu, Alin Brancu şi Elisa Georgescu. 
 
„Eu cred că o să vă placă de mine! Sunt un personaj pitoresc şi comic, mă veţi îndrăgi pentru felul meu de a fi şi pentru situaţiile pe care, de multe ori, le provoc fără intenţie! Sincer? Merită să mă cunoaşteţi“, mărturiseşte Cristian Simion.
 
La rândul ei, Isabela Iacupovici, cea care joacă rolul soţiei producătorului, spune că este foarte încântată să facă parte din echipa noului sitcom de la Prima TV: „Începe «La TV», iar eu freamat de nerăbdare să fiu surprinsă în mijlocul unor întâmplări fascinante, incitante şi, de ce nu, poate chiar excitante!“
 
De-a lungul serialului, relaţiile dintre personaje se vor modifica constant, atât din punct de vedere profesional, cât şi sentimental. Acţiunile vor fi dinamice, alternate cu rapiditate, pentru că viaţa în televiziune se trăieşte în viteză.
 
Dacă vreţi să vedeţi ce se întâmplă în spatele camerelor de filmat, nu rataţi „La TV“, cel mai nou serial de comedie marca Trăsniţii, în fiecare duminică, de la ora 22.15, la Prima TV.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările