„Trăsniţii“ au înmânat unei familii din Bacău cheile casei în care vor locui

„Trăsniţii“ au înmânat unei familii
din Bacău cheile casei în care vor locui

Trăsniţii au ajuns pe şantier într-un scop nobil FOTO Prima TV

„Trăsniţii“ de la Prima TV au mers pe şantier hotărâţi să dea gata ce mai era de făcut pentru a finaliza casele şi a înmâna cheile unei familii din Bacău.

Ştiri pe aceeaşi temă

În interiorul casei îi aştepta parchetul, iar după ce l-au aşezat la locul lui, simpaticii actori au trecut la tencuit pereţii. Grig Chiroiu a venit pe şantier cu ajutoare de nădejde, soţia şi cei doi copii ai săi au dat şi ei o mână de ajutor şi s-au bucurat că au putut contribui la împlinirea unui vis (video).

„Am fost plăcut impresionaţi de spiritul de echipă al voluntarilor şi, cumva, ne-am regăsit pe noi, pentru că şi ei, prin ceea ce fac, sunt demni de Cartea Recordurilor. Beneficiarii au lucrat cot la cot cu voluntarii. Aşa că practic au pus umărul pentru a-şi vedea visul împlinit. Mi s-a părut extraordinar că s-au putut construi atâtea case în numai cinci zile. Ar fi bine ca cei care lucrează în construcţii să ia lecţii de la echipa Habitat for Humanity“, a spus Grig Chiroiu.

Destinele a opt familii din Bacău s-au schimbat radical când au primit cheile caselor la care au visat o viaţă întreagă. Locuinţele au fost ridicate cu efortul a peste două sute de voluntari din ţară şi din străinătate. S-a muncit mult, dar finalul a întrecut orice aşteptări. Lacrimile au spălat deznădejdea din sufletele beneficiarilor, iar acum e din nou loc pentru speranţă.

Opt case în cinci zile pentru oamenii nevoiaşi a fost cel mai mare eveniment de construcţie accelerată din acest an, realizat în cadrul campaniei „BIG BUILD - O casă pentru fiecare“, lansată de Prima TV în parteneriat cu Habitat for Humanity România.
 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările