„Trăsniţii“ au depăşit „The Simpsons“ şi au intrat în Cartea Recordurilor: cel mai longeviv sitcom din lume

„Trăsniţii“ au depăşit „The Simpsons“ şi au intrat în Cartea Recordurilor: cel mai longeviv sitcom din lume

„Trăsniţii“ de la Prima TV au surclasat animaţia „The Simpsons“ FOTO Prima TV

Cu un număr total de 1.345 de episoade, seria „Trăsniţii“ a depăşit animaţia „Familia Simpsons“ şi a devenit cel mai longeviv sitcom din lume, potrivit certificatului obţinut de la Guinness Book.

Ştiri pe aceeaşi temă

„Trăsniţii“ au depăşit animaţia „The Simpsons“

Guinness Book a desemnat „Trăsniţii“ de la Prima TV ca fiind cel mai longeviv sitcom din lume, producţia românească surclasând animaţia „The Simpsons“, care a deţinut până acum recordul mondial.

Cu un număr total de 1.345 de episoade, însumate cu cele trei denumiri sub care serialul a fost difuzat la Prima TV, respectiv „Trăsniţi în N.A.T.O.“, „Trăsniţi din N.A.T.O.“ şi „Trăsniţii“, sitcom-ul produs de Grig Chiroiu a intrat în Cartea Recordurilor doar cu cele 689 de episoade, înregistrate sub titulatura de „Trăsniţii“. Chiar şi aşa românii au reuşit să le „sufle“ titlul americanilor de la „The Simpsons“, cei care au deţinut până acum recordul modial, cu 573 de episoade.

„Am intrat în Guinness Book! Am reuşit! Suntem recunoscuţi internaţional, suntem fenomenali, mondiali, victorioşi, mândri şi de neoprit, suntem fericiţi până la lacrimi şi atât de entuziasmaţi încât am vrea să vă îmbrăţişăm şi să vă pupăm pe toţi. Acest titlu înseamnă atestarea unui efort susţinut timp de doisprezece ani, înseamnă împlinirea unui vis pe care l-am tot avut în ultimii cinci ani, înseamnă că acum toţi fanii noştri se pot făli şi se pot lauda cu noi“, a mărturisit fericit Grig Chiroiu în numele întregii echipe la fel de entuziasmată la aflarea veştii.

FOTO Prima TV

Acest titlu înseamnă atestarea unui efort susţinut timp de doisprezece ani şi împlinirea unui vis

Grig Chiroiu, actor

Povestea „Trăsniţilor“ a început în anul 2003 cu „Trăsniţi în N.A.T.O.“, serial ce urmărea cu umor peripeţiile soldaţilor români, înregimentaţi în prima unitate N.A.T.O. de pe teritoriul României.

FOTO Prima TV

Soldaţii au luptat pe frontul de la Prima TV până în sezonul nouă, când şi-au aruncat unitatea în aer şi au fost daţi afară din serviciul militar. Astfel şi-au început viaţa civilă şi au devenit „Trăsniţi din N.A.T.O.“. Din sezonul 13 şi-au spus simplu „Trăsniţii“ şi au bătut recordul absolut al sitcomurilor româneşti.

FOTO Prima TV

Acum, ajuns la cel de-al 25-lea sezon, serialul de la Prima TV a devenit cel mai logeviv din întreaga lume.

Fanii, motorul serialului „Trăsniţii“

„Privind în profunzime, există ceva mai important decât recunoaşterea de către Guinness. Mai importantă e realitatea că voi, fanii noştri, aţi fost mereu motorul nostru, că pentru voi am muncit, că voi ne-aţi susţinut prin simplul fapt că v-aţi bucurat de noi, de serialul nostru, că ne-aţi încurajat, prin prezenţa voastră în faţa televizoarelor, să credem în acest proiect, că ne-aţi făcut să ne simţim iubiţi, că încă vreţi să ne vedeţi, că încă ne permiteţi să vă înveselim. Aşa că, dragi fani, vă mulţumim şi vă rugăm să consideraţi această victorie ca fiind a voastră în primul rând şi a noastră alături de voi! Pregătiţi-vă pentru ce va urma! Vă vom surprinde!“, a spus Grig Chiroiu.

Povestea „Trăsniţilor“ continuă, aşa că nu rataţi cel mai longeviv sitcom din lume, de luni până joi, de la ora 22:00, la Prima TV.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările