Topul celor mai vizionate filme ale lunii septembrie: Pro TV, 23 de poziţii din clasamentul de 30 de lungmetraje

Topul celor mai vizionate filme ale lunii septembrie: Pro TV, 23 de poziţii din clasamentul de 30 de lungmetraje

Sylvester Stallone şi Arnold Schwarzenegger au adus telespectatorii la Pro TV FOTO Arhivă

Pro TV a dominat topul celor mai vizionate filme ale lunii septembrie, în timp ce Antena 1 apare şapte lungmetraje difuzate. Dintre toate, pelicula „Escape Plan: Testul suprem“ a fost urmărită de 950.000 de telespectatori în fiecare minut, în mediul urban.

Pro TV a dominat topul filmelor difuzate în luna septembrie, în top 30 postul deţinând 23 de poziţii. Cel mai urmărit film al lunii septembrie a fost „Escape Plan: Testul suprem“, o producţie cu Arnold Schwarzenegger şi Sylvester Stallone, difuzat de Pro TV, arată paginademedia.ro.

Filmul cu cei doi veterani ai producţiilor de acţiune a ţinut pe Pro TV, în mediul urban, aproape 950.000 de telespectatori în fiecare minut, arată aceeaşi sursă citată.

Al doilea cel mai vizionat film al lunii septembrie a fost „Uimitorul Om-Păianjen“ (837.000 de telespectatori), peliculă difuzată tot de Pro TV. În top cinci, Pro TV a mai avut următoarele lungmetraje: „O luptă personală“ (737.000 de telespectatori), „Taken 2: Teroare în Istanbul“ (730.000 de telespectatori) şi „Dispari în 60 de secunde“ (701.000 de telespectatori).

Totodată, primele 13 locuri au aparţinut Pro TV, în timp ce Antena 1 apare abia pe locul 14 cu filmul „Specialistul“ (562.000 de telespectatori). Per total, în top 30 Pro TV are 23 de filme, iar Antena 1 este prezentă cu şapte producţii.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:

citeste totul despre: