Toate interpretările din finala Vocea României VIDEO

Toate interpretările din finala Vocea României VIDEO

Alma Boiangiu, finalista lui Tudor Chirilă, s-a clasat pe podium FOTO Pro TV

În finala Vocea României, trei fete şi un băiat au luptat pentru marele premiu. Râvnitul trofeu a fost adjudecat de concurentul lui Smiley, însă finalistele nu au fost mai prejos, oferind publicului momente de excepţie.

Ştiri pe aceeaşi temă

Bogdan Ioan (28 de ani) este câştigătorul Vocea României şi al premiului de 100.000 de euro. Podiumul a fost completat de Dora Gaitanovici (18 ani), antrenată de Irina Rimes, şi de Alma Boiangiu (26 de ani), eleva lui Tudor Chirilă. Ultimul loc în finală l-a ocupat Mădălina Coca (31 de ani), concurenta din echipa Andrei.

Finaliştii Vocea României 2018 au avut de pregătit trei momente – singuri, un duet cu un invitat special şi alături de antrenor.

Vă prezentăm, în ordinea clasamentului, interpretările celor trei concurente ale sezonului 8.

Câştigătorul Vocea României Bogdan Ioan (28 de ani) a ales şi pentru marea finală o piesă din repertoriul regretatului Michael Jackson, „Billie Jean“.

Bogdan a cântat „I Want to Spend My Lifetime Loving You“ în duet cu Feli, cea mai de succes concurentă din istoria show-ului de la Pro TV şi care a făcut parte tot din echipa lui Smiley. 

Alături de antrenorul său, Bogdan a interpretat „În lipsa mea“, hit marca Smiley.

 

Dora Gaitanovici (18 ani) a cântat „Mioriţa“ alături de solistul şi de trompetistul trupei Zdob şi Zdub, Roman şi Valeriu.

 

Dora Gaitanovici şi Irina Rimes au cântat împreună cel mai nou single al artistei, „Nu ştii tu să fii bărbat“.

 

Pentru momentul solo, Dora a interpretat celebrul hit Queen „Somebody To Love“, fiind acompaniată de corul Cosmos, format din toţi concurenţii echipei Irinei Rimes. 

Alma Boiangiu a cântat „Memory“, de la Barbra Streisand. 
 
 
Alături de Ovidiu Anton, eleva lui Tudor Chirilă a pus în scenă un moment special pentru piesa „Highway to Hell“, de la AC/DC.
  

Mădălina Coca a ales pentru finala Vocea României o melodie a artistei ei preferate, Celine Dion. 
 
 
În duet cu Andra, tânăra a cântat „Atâta timp cât mă iubeşti“, melodie a antrenoarei sale. 
 
    

Iar alături de Nicolae Furdui Iancu, Mădălina a cântat „Săraca inima mea“.

  

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:

citeste totul despre: