Titus Munteanu lansează „8 într-o barcă“, noua  „Şcoală a vedetelor“

Titus
Munteanu lansează „8 într-o barcă“, noua  „Şcoală a vedetelor“

Cei zece concurenţi ai emisiuniii (8 protagoişti şi 2 rezerve) FOTO TVR

Cunoscutul om de televiziune Titus Munteanu va lansa în această toamnă o nouă emisiune de tip talent-show, „8 într-o barcă“, difuzată săptămânal la TVR 2. Programul are ca miză un premiu de 10.000 de euro.

 „8 într-o barcă“ este o nouă  „Şcoală a vedetelor“, emisiune creată tot de Titus Munteanu, care a lansat vedete precum Călin Goia, Adrian Despot, Class, Cristina Cepraga, Nadine, Mălina Olinescu, Călin Geambaşu.

Cei zece concurenţi care vor participa la noua emisiune-concurs (8 titulari şi 2 rezerve) vor avea şansa să înveţe de la profesionişti tot ceea ce este necesar pentru a deveni un artist complet: canto, dans, actorie, punere în scenă, prezentare. Emisiunea va fi lansată în mai puţin de o lună.

Cei 10 au vârste între 16 şi 23 de ani şi au fost aleşi în urma unei selecţii desfăşurate în această vară. Imediat după casting, ei au intrat într-un cantonament la TVR, cu repetiţii intense. Lecţiile de canto se fac sub îndrumarea compozitorului Dan Dimitriu, iar cele de dans cu renumita coregrafă Ioana Macarie. Actriţa Rodica Mandache se ocupă de instruirea gazdelor emisiunii, Alexandra Beatrice Păcuraru şi Nicholas Caţianis, doi tineri prezentatori care speră ca în cel mai scurt timp să devină preferaţii publicului.Totul se desfăşoară sub coordonarea lui Titus Munteanu şi a echipei sale, producătorul programului fiind Camelia Boştină.

Titus Munteanu este unul dintre cei mai cunoscuţi realizatori de programe TV, cu aproape 50 de ani de carieră. Printre cele mai populare emisiuni ale sale se numără „Şcoala vedetelor“ (cu care în 1996 a fost premiat cu Trandafirul de Argint la Montreux - cel mai mare festival de televiziune din lume), „Numai cu acordul minorilor“ şi „Televiziunea copiilor“.
 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:

citeste totul despre: