Tiberiu Albu, câştigător „Vocea României“: „Cel mai dificil moment a fost când am ieşit din concurs, la dueluri“

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Pentru Tiberiu Albu drumul la „Vocea României“ ar fi putut să se oprească în etapa Duelurilor, atunci când primul său antrenor, Smiley, a ales un alt concurent să meargă mai departe. De altfel, acesta a şi fost cel mai greu moment din toată competiţia, după cum a mărturisit Tiberiu pentru „Adevărul“, dar a doua şansă i-a fost oferită de Tudor Chirilă, care l-a salvat şi l-a luat în echipa sa.

Într-un scurt interviu pentru „Adevărul“, câştigătorul celei de-a patra ediţii a show-ului „Vocea României“ spune că naturaleţea a fost atuul său şi că nu a existat un favorit în acest an. Tiberiu Albu (22 de ani) este primul rocker care reuşeşte să câştige competiţia, fiind votat de publicul telespectator. El i-a adus victoria antrenorului său, Tudor Chirilă, aflat la primul sezon în juriul de la „Vocea României“.

„Adevărul“: Ce ţi-a adus succesul? Care au fost atuurile tale pentru a câştiga? 

Tiberiu Albu: Nu mi-am construit o reţetă  pentru succes , am încercat doar să fiu eu în continuare, să nu mă las inhibat de camere, reflectoare şi multe alte lucruri cu care nu eram obişnuit.

Care a fost cel mai dificil moment din concurs?

Cel mai dificil moment a fost acela în care am ieşit din concurs la dueluri , eram atât de tensionat! Încă o data îi mulţumesc lui Tudor pentru şansa pe care mi-a dat-o.

Care a fost cel mai puternic adversar?

Toţi concurenţii au avut atuurile lor, a fost dificil să-mi concentrez atenţia asupra altora, încercam să mă gândesc la cum pot evolua cât mai bine.

Dacă nu ai fi câştigat tu, cine crezi că ar fi meritat să câştige? De ce?

După cum am spus , din punctul meu de vedere , toţi am avut şanse egale.

Ce ai învăţat din această experienţă?

Că merită să fii un om dinamic, deschis la minte şi la oamenii din jurul tău. Înveţi enorm.

Un moment special din această ediţie a show-lui „Vocea României“? 

La cea de-a doua gală live, când am cântat piesa „Dream On“ , a trupei Aerosmith, am avut impresia că nu mai sunt în platoul de la „Vocea României“. Intrasem cu totul într-o altă lume. A fost extraordinar!
 

image


Tiberiu Albu şi antrenorul său, Tudor Chirilă
 

TV



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite