Theodor Paleologu are emisiune la Radio Guerrilla: „Doar 1% va şti ce înseamnă numele emisiunii“

Theodor Paleologu are emisiune la Radio Guerrilla: „Doar 1% va şti ce înseamnă numele emisiunii“

Theodor Paleologu a fost şi ambasador al României în Islanda şi Danemarca FOTO Pagina de Media/Radio Guerrilla

Theodor Paleologu, fost ministru al Culturii în Guvernul Boc, va avea propria emisiune la Radio Guerrilla, „Metope“, care va fi pe post în fiecare marţi.

Ştiri pe aceeaşi temă

Theodor Paleologu va prezenta emisiunea „Metope“ în fiecare marţi, în intervalul orar 14.00-16.00, scrie paginademedia.ro

Prima ediţie a emisiunii va fi difuzată chiar astăzi, 11 iunie, iar invitat este Ionuţ Movanu, un analist financiar pasionat de arheologie. 

Theodor Paleologu a explicat şi cum a ales numele de „Metope“ pentru emisiunea sa de la Radio Guerrilla. „Am ales să-i spunem «Metope» pentru că mă gândeam că doar 1% va şti ce înseamnă. Asta-i şi ideea: să afle lumea lucruri mai puţin ştiute. Este, dacă vreţi, echivalentul frescelor dintr-o biserică creştină: basoreliefuri care descriu câte un episod mitologic. În fiecare săptămînă mă voi strădui astfel să vă prezint câte o metopă, adică o poveste cu tâlc, o filă de istorie, o carte, un om, o idee“, a explicat el pentru aceeaşi sursă. 

În plus, fostul ministru a precizat că până în luna iulie le va da ascultătorilor sfaturi de vacanţă, vorbindu-le despre locurile din Grecia şi Italia pe care le-a vizitat recent. 


Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: