„The Undoing”, debut britanic mai bun decât „Game of Thrones”

„The Undoing”, debut britanic mai bun decât „Game of Thrones”

Serialul dramă al HBO „The Undoing”, cu Nicole Kidman şi Hugh Grant în rolurile principale, a înregistrat un debut mai bun pentru Sky Atlantic al Comcast din Marea Britanie decât „Urzeala tronurilor/ Game of Thrones”.

Ştiri pe aceeaşi temă

Primul episod a ajuns la o audienţă, cumulată pe 28 de zile, de peste 2,78 de milioane de telespectatori, marcând un debut mai bun decât „Game of Thrones” în 2011, potrivit Variety.

Primele trei episoade au înregistrat audienţă de peste 2,5 milioane de telespectatori. Odată ce se va încheia, „The Undoing” va deveni cel mai de succes serial american lansat de Sky Atlantic, după ce a depăşit ca cifre „Watchmen”, „True Detective” şi „Big Little Lies”.

Drama psihologică, scrisă şi produsă de David E. Kelley, şi regizată de Susanne Bier are în centru o femeie care este nevoită să îşi pună sub semnul întrebării întreaga căsnicie după o moarte violentă a unei tinere mame. Din distribuţie fac parte Donald Sutherland, Edgar Ramirez şi Lily Rabe.

Miniseria „The Undoing” e produsă de HBO Original Programming, Blossom Films, David. E. Kelley Productions şi Made Up Stories.

Ultimul episod a fost lansat luni. În România, producţia poate fi urmărită pe HBO.

După succesul înregistrat cu producţii originale precum „Chernobyl”, „I Hate Suzie” şi „Brassic”, Sky va dubla investiţia în conţinut original până în 2024 prin Sky Studios.

În plus, compania dezvoltă un nou studio de film şi TV, Sky Studios Elstree, care este aşteptat să genereze peste 2.000 de locuri de muncă şi o investiţie de producţie suplimentară în sectorul creativ britanic de 3 miliarde de lire sterline în primii cinci ani.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările