Teo Trandafir, „o nebună care se reinventează la 45 de ani“

Teo
Trandafir, „o nebună care se reinventează la 45 de ani“

Teo Trandafir şi Elvira Deatcu - FOTO PRO Tv

Teo Trandafir s-a întors la filmările pentru sezonul al treilea al serialului „Pariu cu viaţa“, care va reveni din această toamnă la Pro Tv, relatează postul de televiziune.

Ştiri pe aceeaşi temă


Rolul poliţistei Zâna Crăciun din seria „Pariu cu viaţa“ este o adevărată provocare pentru Teo, care s-a adaptat rapid cu ritmul intens de la filmări şi s-a ataşat de noii ei colegi. „A fost cu dor. Cam ăsta ar fi răspunsul. Deşi sunt printre cei nou-veniţi în această echipă, am fost primită cu aplauze şi încurajări, asta m-a făcut să înţeleg că, dacă sunt atentă şi muncesc aşa cum văd la colegii mei, n-are de ce să nu iasă bine“, a mărturisit Teo.


Deşi ar fi trebuit să fie în vacanţă, munca este mai importantă pentru Teo. „Nu-mi prea plac vacanţele, mai ales când iubesc ce fac. Soţul meu şi cu mine am trăit în ultimele câteva luni cât alţii în zece ani. Am fi avut mare nevoie de o vacanţă, dar, cum nu toate lucrurile pică în viaţă aşa cum ne-am dori, anul acesta nu e unul în care programele noastre să coincidă. Încă n-am plecat în voiaj de nuntă, dar avem atâtea de făcut încât nu ni se pare o prioritate acum“, spune vedeta. O vacanţă propriu-zisă se preconizează abia anul viitor.
Teo dezvăluie şi câteva planuri pentru cel de-al treilea sezon „Pariu cu viaţa“. „Mi-ar plăcea să descoperim împreună cine şi cum se schimbă în acest serial. E vorba despre adolescenţi, care sunt schimbarea în sine, deci e imposibil să rămâi de piatră în preajma lor. Dacă nu te schimbi interior când ai un asemenea anturaj, îl pierzi. Mi se pare foarte interesant cum le întoarce viaţa asta uneori“, a spus vedeta.


Mai mult, serialul are o semnificaţie deosebită. „Mă fascinează copiii de liceu care cântă, dansează şi învaţă în acelaşi timp. Ei sunt modele pentru colegii lor, muncesc cu modestie, talent şi profesionalism. Mă uit pentru actorii formidabili pe care am şansa să-i revăd: Carmen Tănase, Elvira Deatcu, Gheorghe Visu, Marin Moraru, Radu Gabriel“, a completat aceasta.


Povestea serialului îi aduce amintiri frumoase. „Mă uit şi mă văd pe mine, o nebună care se reinventează la 45 de ani, cu ajutorul acestor oameni. La vârsta mea, să începi o meserie nouă, trebuie să ai ceva curaj şi inconştienţă. Dar cu un pic de noroc, cine ştie, poate o să-mi iasă! Îmi place la nebunie! Păcat că asta nu e tot! Uitaţi-vă ca să-mi spuneţi unde greşesc, unde fac bine, dacă fac fac bine! Dacă ne punem problema unui pariu cu viaţa, fiecare dintre noi, avem şanse uriaşe de a-l câştiga“, a spus Teo.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările