Telespectatorii, dezamăgiţi de cearta dintre Călinescu şi Mihai Petre: E urât ce se întâmplă. Călinescu deja exagerează, cade în ridicol

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Mihai Petre şi Florin Călinescu FOTO Captură video
Mihai Petre şi Florin Călinescu FOTO Captură video

Fanii show-ului „Românii au talent“ au avut reacţii negative, în mediul online, cu privire la disputa aprinsă dintre doi membri ai juriului, actorul  Florin Călinescu (62 de ani) şi coregraful Mihai Petre (40 de ani), din ediţia de vineri, 12 aprilie.

Telespectatorii s-au declarat dezamăgiţi de schimbul de replici acide dintre Florin Călinescu şi Mihai Petre, cauzat de părerile contrare cu privire la momentul baladei interepretate de concurenta Sânziana Oslobanu, şi au scris pe Facebook comentarii negative la adresa celor doi. 

Astfel, pe pagina de Facebook a show-ului „Românii au talent“ nu au întârziat să apară părerile fanilor, majoritatea dintre aceştia blamând comportamentul lui Florin Călinescu care ar fi exagerat cu comentariile răutăcioase la adresa dansatorului, context în care Mihai Petre devine apreciat pentru calmul de care dă dovadă.

„Enervantă comportarea lui Călinescu faţă de Mihai Petre, nu-şi dă seama că jigneşte? Bună creştere a lui Mihai Petre, îl face sa suporte, nu e corect, luaţi măsuri“, a scris o persoană. 

„Nu poate fi tolerată atitudinea lui Florin Călinescu... De apreciat calmul lui Mihai Petre. Foarte urât, domnule Călinescu, nu aveţi ce căuta acolo, mergeţi la culcare“, a fost un alt comentariu. 

Atitudinea actorului este judecată ca fiind „exagerată“, „ridicolă“ sau chiar „dezgustătoare“, în concepţia telespectatorilor. 

„Nu comentez în general, însă ceea ce a făcut şi a spus Florin Călinescu în această seară (12 aprilie – n.r.) e de-a dreptul dezgustător. Mie mi-a lăsat un gust amar replica lui, iar pentru atitudinea lui Mihai nu pot decât să am respect. Merita Călinescu o replică pe măsura mârlăniei lui“, a comentat o telespectatoare.

„Călinescu deja exagerează, cade în ridicol“, „Ce urât este ceea ce se întâmplă între Călinescu şi Petre. Emisiunea nu este în direct, deci se putea tăia la montaj. Dar ce nu facem pentru creşterea audienţei, nu?“, au fost alte reacţii.

Au fost, în schimb, şi persoane care au blamat atitudinea lui Mihai Petre. „Dezaprob comportamentul lui Călinescu! Dar nici Mihai nu este departe de mitocănie, suferă de autosuficienţă. Este arogant. De nenumărate ori a jignit concurenţii. În mod cert îi lipseşte eleganţa“, „Călinescu e cu mult peste Mihai Petre, un arogant narcisist care jigneşte şi judecă pe toată lumea de parcă el ar fi centrul universului, iar noi restul suntem nişte furnici care tindem spre «perfecţiunea» lui“, „Felicitari, Călinescu! A spălat pe jos cu «buricul Pământului»“, sunt câteva dintre comentariile cu privire la comportamentul dansatorului.

Sunt şi voci care îl apără şi îl apreciază pe Călinescu: „Creierul acestui juriu este maestrul Florin Călinescu. Dacă aş putea i-aş strânge mâna şi l-aş felicita pentru felul cum gestionează fiecare moment, dar şi pentru că l-a pus la zid pe Mihai Petre cum nimeni nu a făcut-o vreodată. Cuvintele pe care i le-a adresat s-au mulat perfect pe caracterul lui Mihai. Jos pălăria“. 

Alte persoane au taxat şi faptul că Florin Călinescu nu a apreciat doina interpretată de concurentă la adevărata ei valoare: „Doina românească a ajuns «mortăciune»? Ce caută Călinescu în juriu?“, „Nu sunt deloc de acord cu Călinescu. A devenit enervant“.

     

   

TV



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite