Telekom reacţionează după anunţul făcut de Pro TV că ar putea ieşi din reţea. Care este motivul neînţelegerilor

Telekom reacţionează după anunţul făcut de Pro TV că ar putea ieşi din reţea. Care este motivul neînţelegerilor

Compania Telekom, luată prin surprindere de Pro TV

Reprezentanţii Telekom s-au declarat surprinşi de faptul că Pro TV a anunţat că de la 1 martie s-ar putea să iasă din reţea şi au dezvăluit care este motivul neînţelegerilor.

Ştiri pe aceeaşi temă

„Suntem surprinşi de anunţul făcut de Pro TV. Discuţiile cu grupul media sunt în derulare şi negocierile cu acesta sunt purtate în beneficiul clienţilor noştri, în condiţiile în care Pro TV vizează o creştere semnificativă a preţului“, au declarat reprezentanţii Telekom pentru Paginademedia.ro.
 
Reacţia vine după ce Pro TV a anunţat într-o manieră agresivă o posibilă ieşire din reţelele Telekom şi NextGen începând cu data de 1 martie, după ce contractele vor expira. Anunţul a fost făcut printr-un text pe prima pagină a site-ului Ştirile Pro TV, distribuit masiv pe toate conturile de Facebook ale trustului, inclusiv de vedete, dar şi prin bannere afişate pe toate site-urile pe care Pro le deţine. 
 
Mai mult, reprezentanţii postului au subliniat că „în pofida ofertelor, Telekom şi NextGen nu au agreat un nou contract“, dar şi că „se depun toate eforturile astfel încât abonaţii acestora să poată urmări în continuare canalele Pro TV“.
 
 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:

citeste totul despre: