„Te cunosc de undeva“: vedetele noului sezon

„Te cunosc de
undeva“: vedetele noului sezon

Anda Adam vrea să câştige competiţia de la Antena 1 FOTO Arhivă personală

Anda Adam, Sonny Flame, Rona Hartner,  Ioana Anuţa (fostă concurentă la „X Factor“, Pepe, Simona Nae, Andrei Ştefănescu (din trupa  Alb Negru) şi Şerban Copoţ (Hienă de la Animal X) sunt cei opt artişti care vor concura în noul sezon al show-ului „Te cunosc de undeva“, care revine la Antena 1 din 16 februarie.

Ştiri pe aceeaşi temă

„Te cunosc de undeva“ este un show care le supune pe vedete unor transformări surprinzătoare. Cei opt artişti selectaţi pentru acest sezon vor intra, timp de 11 săptămâni, în pielea unor personaje celebre din lumea muzicală, iar fiecare dintre ei va susţine un caz social.

„Nu-mi este teamă de competiţie. Noi suntem diferiţi ca stil. Va fi, de fapt, un concurs între personajele pe care noi le interpretăm. Îmi doresc să dau ce e mai bun pe scenă şi îmi doresc să câştig“, a mărturisit Anda Adam.

„De mic mi-a plăcut să imit persoane. Mi se pare fascinant să te pui în pielea unui personaj, să-l studiezi, să încerci să găseşti elemente comune. Nu mi-ar plăcea să-l interpretez pe Marlyn Manson pentru că îmi transmite o energie negativă“, a spus şi Sonny Flame.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:

citeste totul despre: