Tăriceanu, despre serialul „Game of Thrones“: „Pe vremea mea, eroii erau Pistruiatul sau Plutonierul Căpşună“

Tăriceanu, despre serialul „Game of Thrones“: „Pe vremea mea, eroii erau Pistruiatul sau Plutonierul Căpşună“

Călin Popescu Tăriceanu FOTO Inquam Photos / George Călin

Liderul ALDE, Călin Popescu Tăriceanu (67 de ani), a vorbit, într-un mesaj pe Facebook, despre celebrul serial „Game of Thrones“, produs de HBO.

Călin Popescu Tăriceanu a scris un mesaj pe Facebook în care s-a declarat uimit de „toată agitaţia“ din jurul serialului „Game of Thrones“ şi a mărturisit că, „pe vremea lui“, eroii erau alţii, amintind de Pistruiatul sau de Plutonierul Căpşună. 
 
„De câteva zile, peste tot pe unde mă uit, fie pe stradă, fie pe telefon, fie pe laptop, văd numai bannere cu Game of Thrones sau #GOT, cum e prescurtarea. Ieri seară am încercat să mă luminez şi l-am întrebat pe băiatul meu mai mare, Călin, să îmi explice ce e cu toată această agitaţie. Răspunsul lui: cum, nu ai auzit de Jon Snow, de Daenerys Targaryen? Dar tu la ce te uiţi? 
 
Pe vremea mea (iată că am ajuns să spun şi asta), eroii erau Pistruiatul, Anton Lupan din toate „Pânzele sus“ sau Plutonierul Căpşună cu câinele Costel, iar chestiunile SF erau în cărţile lui Jules Verne. Dar pe nicăieri nu am auzit de Targaryen sau Lannister. Din toate explicaţiile lui Călin am înţeles un lucru: că nu se ştie dacă acest Jon Snow trăieşte sau nu la final. Asta încă nu mi-e clar. Nu ştiu cine mă poate lămuri. Se pare că nu am altă variantă decât să mă uit. Sau să citesc toate volumele“, a fost mesajul lui Tăriceanu. 

 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:

citeste totul despre: