SURVIVOR 2021 Alexandra Stan, dezvăluiri la sosirea în ţară: „E o mâncătorie cum nu vă închipuiţi. Nu-i chiar aşa cum vedeţi voi la tv”

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Alexandra Stan

Eliminată din competiţia „Survivor România”, Alexandra Stan a ajuns pe pământ românesc în cursul zilei de ieri (21 februarie). Şi-a potolit foamea, şi-a făcut câteva pofte, dar a început şi dezvăluirile despre Faimoşi şi Războinici.

Odată ajunsă acasă, lihinită de foame după experienţa dură din Republica Dominicană, Alexandra Stan (31 de ani) a spart frigiderul, cum s-ar spune! Vedeta şi-a făcut toate poftele la care a râvnit în Dominicană: s-a tratat cu o pălincuţă, burgeri la greu, comandaţi de la restaurant, sarmale, şi chec. ”Chiar dacă nu mai pot, tot mănânc, sunt full!”, a spus solista, pe contul ei de Instagram, într-un InstaStory.

Apoi s-a aşezat comod la televizor şi a urmărit în premieră Survivor România, făcând declaraţii incredibile la adresa concureţilor rămaşi în show, foştii ei colegi de suferinţă, de altfel. „Am ajuns acasă în România. E prima oară când mă uit la tv, la Survivor. E super aiurea să te uiţi la tv, zici că-mi vine să le răspund la ăştia. Are dreptate Miruna ce spune! Aşa e, barbaţii la noi au fost foarte misogini de la început, dar femeile sunt mai bune la Războinici, dar şi bărbaţii de acolo au fost mai slabi”, a comentat fosta Faimoasă.

Citeşte cum îi comentează Alexandra Stan pe foştii colegi şi cine crede că va câştiga emisiunea pe click.ro

TV



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite