„Suleyman Magnificul“, la final. Cu ce va fi înlocuit serialul-fenomen

„Suleyman
Magnificul“, la final. Cu ce va fi înlocuit serialul-fenomen

„Yaman“, un nou serial cu personaje carismatice şi poveşti complicate FOTO Kanal D

Serialul-fenomen „Suleyman Magnificul – Sub domnia iubirii“, care ajunge la final pe 11 decembrie, va fi înlocuit cu o nouă producţie turcească de succes: „Yaman“. Noul serial va fi difuzat la Kanal D, din 12 decembrie, în fiecare joi şi vineri, de la ora 20.00.

Ştiri pe aceeaşi temă

După ce a lansat pe piaţa din România titluri care au bătut recorduri de audienţe, precum „1001 de nopti“, „Feriha“, „Tradarea“ şi „Suleyman Magnificul“, va difuza „Yaman“ (tit lul original: „Med Cezir“), un serial cu personaje carismatice şi poveşti complicate.

Din distribuţie fac parte şi actori cu care publicul din România este deja familiarizat. Pe Catagay Ulusoi, interpretul lui Yaman, publicul a avut ocazia să-l urmărească în serialul „Feriha“, iar Bariş Falay, care îl interpretează pe avocatul Selim, a jucat în „Ezel“.

Yaman este personajul central al poveştii, cel care uneşte două lumi antagonice: cea a bogaţilor şi cea a săracilor. El luptă din răsputeri pentru a-şi ajuta familia încercată de greutăţi şi pentru a-şi schimba condiţia socială. 

Când Yaman este luat de pe străzile sărace din Tozludere de către avocatul Selim Serez şi de către soţia acestuia, Ender, aceştia nici nu bănuiesc ce schimbări va produce acest tânăr  în vieţile lor şi ale celor din jur. Mert, fiul lor educat şi introvertit, îl consideră pe Yaman frate şi prieten căruia îi împărtăşeşte modul lui ciudat de a privi lumea, dar şi încercările şi necazurile prin care trece în încercarea de a câştiga inimă lui Eylul.

Yaman se va îndrăgosti curând de Mira Beylice, dar dragostea lor este încercată permanent de prejudecăţile celor din jur. 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările