Start la „Fort Boyard“. Octavian Strunilă şi Paul Ipate dezvăluie detalii din culisele show-ului: „M-am trezit cu unul dintre tigri fix în spatele meu“

Start la „Fort Boyard“. Octavian Strunilă şi Paul Ipate dezvăluie detalii din culisele show-ului: „M-am trezit cu unul dintre tigri fix în spatele meu“

Game show-ul „Fort Boyard“ începe din 1 octombrie, la Pro TV şi va fi difuzat în fiecare duminică, de la ora 20.30. Prezentatorii Octavian Strunilă şi Paul Ipate au vorbit pentru „Adevărul“ despre experienţa de la filmări.

Ştiri pe aceeaşi temă

În fiecare ediţie a emisiunii, câte o echipă formată din cinci vedete din România va intra în celebrul fort de pe coasta de vest a Franţei şi va încerca să ducă la capăt nişte probe dificile, pentru a deschide comoara şi a câştiga premiul ediţiei. Probele le vor testa concurenţilor atât abilităţile şi anduranţa, cât şi forţa de caracter şi tăria emoţională.
 
Prima echipă pusă la încercare este formată din Mihaela Rădulescu, Sandra Izbaşa, Corina Bud, Vlad Logigan şi Adrian Nartea. Printre vedetele anunţate în cadrul noii emisiuni se mai numără: Bogdan Vlădău, Doiniţa Oancea, Andreea Ibacka, Ionuţ Iftimoaie, Răzvan Fodor, Claudia Pavel, Kamara, Cornel Ilie, Cosmina Păsărin, George Vintilă, Anna Lesko, Vasile Calofir, Ruby, Cătălin Moroşanu, Giani Kiriţă, Andreea Antonescu şi Mihai Rait. 
Echipele complete le puteţi vedea AICI.
 
 
Prezentatorii Octavian Strunilă şi Paul Ipate au vorbit pentru „Adevărul“ despre experienţa de pe platourile de filmare şi cum au făcut vedetele faţă provocării.
 
„Nu ai cum să pleci din fort fără să vorbeşti câteva zile în continuu după această experienţă. Poate unii au tratat într-un mod facil probele din fort, dar s-au lămurit că nu e chiar aşa. S-a ras mult în fort, dar au fost şi probe care i-au testat atât fizic, cât şi psihic“, a declarat Paul Ipate.
 
FOTO Pro TV
 
„A fost una dintre cele mai tari experienţe pe care le-am trăit vreodată! Însă cel mai mult a cântărit încărcătura locului şi povestea din spatele acestui proiect. Este uimitor să ajungi în locuri pe care le admirai când erai mic şi să faci parte dintr-un proiect-fenomen, care a cucerit întreaga lume de peste 27 de ani. Entuziasmul a fost reacţia generală a tuturor concurenţilor. Nu ai cum să treci prin Fort Boyard şi să nu rămâi impresionat de ceea ce ai trăit acolo pentru că ţi se întâmplă lucruri inedite“, a spus şi Octavian Strunilă.
 
Am ajuns la concluzia că aş fi putut participa la foarte puţine probe.
 
Cât despre dificultatea probelor, Paul Ipate spune că, dacă ar fi pus în postura de concurent, nu ar fi putut să facă faţă multor probe: „Dificultatea probelor era în funcţie de fobiile fiecărui concurent. Unii s-au blocat la şerpi, alţii la înălţime. Eu am ajuns la concluzia că aş fi putut participa la foarte puţine probe. Ba m-am mai întors şi cu fobii noi de acolo“.
 
„Nivelul de dificultate creşte treptat în fort. Începem într-o notă amuzantă, dar foarte solicitantă. Apoi, lucrurile încep să escaladeze, uneori chiar la propriu“, a completat Strunilă.
 
FOTO Pro TV
Au fost şi viteji care au plecat cu coada între picioare.
 
Întrebaţi dacă au existat vedete care le-au înşelat sau le-au întrecut aşteptările, prezentatorii au recunoscut că au avut parte şi de surprize.
 
„Au fost şi viteji care au plecat cu coada între picioare, dar am aplaudat curajul“, a spus Ipate, în timp ce Strunilă a remarcat că „femeile sunt mult mai curajoase ca bărbaţii şi le dau lecţii la acest capitol“.
 

Paul Ipate, la un pas de a fi atacat de un tigru

Paul Ipate a povestit şi o întâmplare inedită de la filmări: „M-am trezit cu unul dintre tigri, urcat pe gardul care îi separa de noi, fix în spatele meu. Moment în care am rupt-o la fugă, am uitat de camere şi de tot. M-am întors pe platou doar după ce tigrul a fost dus la locul lui“.

FOTO Pro TV
 
Per total, prezentatorii au spus că deşi au mai existat momente de panică printre concurenţi şi unii s-au ales cu „câteva lovituri şi zgârieturi“, nu au existat accidente grave.
 
„Fort Boyard“ este filmat integral în Franţa, în strâmtoarea Pertuis d'Antioche, chiar în fortul original, construit de Napoleon Bonaparte între anii 1801-1857. Lansat iniţial în anul 1990, show-ul a fost difuzat pentru prima dată în Franţa şi a fost preluat în scurt timp în întreagă lume, iar printre ţările care au difuzat acest format se număra Marea Britanie, Belgia, Danemarca, Germania, Olanda, Rusia, Spania şi Statele Unite ale Americii. „Fort Boyard“ a fost transmis de Pro TV de-a lungul mai multor ani, în versiunile difuzate din Franţa.
 
FOTO Pro TV

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările