Starea de sănătate a lui Dorian Popa s-a agravat şi a părăsit „Ultimul trib“: „E foarte rău ce am aflat de la medic“ VIDEO

Starea de sănătate a lui Dorian Popa s-a agravat şi a părăsit „Ultimul trib“: „E foarte rău ce am aflat de la medic“ VIDEO

Dorian Popa are o ruptură de ligamente FOTO Antena 1

Cântăreţul Dorian Popa (30 de ani) a părăsit plângând show-ul „Ultimul trib“, de la Antena 1, după ce a suferit o accidentare foarte gravă în timpul unei probe.

Ştiri pe aceeaşi temă

Primul duel din reality show-ul „Ultimul Trib“, difuzat în fiecare joi şi vineri, de la ora 20.00, la Antena 1, a avut un deznodământ dramatic pentru Dorian Popa, care a fost nevoit să iasă din competiţie din motive medicale.

Cântăreţul s-a accidentat serios la genunchi în timpul unei probe, însă a continuat lupta, motiv pentru care problema s-a agravat şi a avut nevoie de intervenţia medicilor. În cele din urmă, Popa a anunţat că doctorii l-au sfătuit să se retragă din competiţie, analizele indicând ligamente rupte.

„În primul rând, nu aş vrea să existe cumva ideea că cineva încearcă să simuleze ceva. E foarte rău ce am aflat de la doctor şi trebuie să fiu transferat urgent la un spital pentru un RMN. N-aş vrea să mai risc şi să păţesc ceva care mă va afecta pe termen lung. Din păcate eu trebuie să plec repede să mă vindec, n-aş pleca niciodată ca un laş, dar dacă aş mai rămâne acum ar fi doar o dovadă de prostie şi inconştienţă... Mor de ciudă, am plâns toată seară că trebuie să plec, dar nu se mai poate“, a spus Dorian Popa.

Pentru a elimina orice suspiciune, vedeta şi-a desfăcut atela arătând tuturor genunchiul său rănit, care se umflase considerabil. Vizibil afectaţi, colegii săi de echipă au izbucnit în lacrimi, în timp ce adversarii au încercat şi ei să îl încurajeze şi l-au susţinut în decizia sa de a-şi proteja sănătatea.

În continuare, cele trei triburi îşi vor măsura puterile pentru ca în final doar opt membri să mai rămână în confruntarea pentru miza cea mare: premiul în valoare de 100.000 de euro. 

 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:

citeste totul despre: