Câteva luni mai târziu, Dragoş Pătraru şi echipa lui se despărţeau de Televiziunea publică din România în cel mai descalificant mod posibil. „Televiziunea publică e numai o maşină de tocat bani“; „Nu noi ne despărţim de TVR, ci TVR s-a despărţit de oameni de mulţi ani“; „Nu putem lucra în aceste condiţii în care toată lumea urăşte pe toată lumea“. Acestea sunt doar o parte dintre vorbele de ocară rostite la adresa TVR de marele caracter care pretinde a fi numitul Pătraru Dragoş.

După un alt divorţ zgomotos de televiziunea Digi 24, Dragoş Pătraru&co revin la TVR, primit cu pâine şi sare de amnezica pedegistă Irina Radu. Individa care nu mai departe decât sâmbăta trecută a admis ca transmisia spectacolului de deschidere a Festivalului Enescu să fie oprită pe neaşteptate pe TVR1. Dovedindu-şi încă o dată nepriceperea într-ale televiziune, indiferenţa faţă de telespectatori şi crasul ei dispreţ pentru tot ceea ce înseamnă cultură.

Prin deciza iresponsabilă a Irinei Radu de a reintroduce în grilă Starea Naţiei, TVR îşi mai dovedeşte o dată vocaţia de instituţie de protecţie socială oferită şomerilor din televiziuni. Toate operaţiunile anterioare asemănătoare ale d-nei Irina Radu de a readuce în actualitate şomerii, expiraţii s-au terminat cu eşecuri lamentabile.

Nesancţionate de un Consiliu de Administraţie somnolent şi neimplicat. Ai cărui membri au unica menire este de a încasa degeaba câte 3 000 de lei pe lună.

De ce nu îmi place Starea Naţiei