Spectacol şi risc: „Vedete la apă“, show-ul verii la Antena 1

Spectacol
şi risc: „Vedete la apă“, show-ul verii la Antena 1

Pepe este gazda noului show care va începe la Antena 1 în luna iulie FOTO Antena 1

În această vară Antena 1 pregăteşte un show inedit telespectatorilor: „Vedete la apă“, o emisiune realizată după un format internaţional. Cele peste 30 de vedete participante vor avea de trecut adevărate probe de curaj: sărituri în apă, de la trambulină.

„Vedete la apă“ este un show în care peste 30 de celebrităţi autohtone vor încerca să uimească juriul şi să obţină note cât mai mari cu săriturile lor de la trambulină. Show-ul este prezentat de Pepe, care are două asistente: Roxana Ionescu şi Roxana Vancea.

Vedetele implicate în concurs au început deja antrenamentele într-un ritm alert şi vin zilnic la bazin. Platformele sunt amplasate la trei, cinci, şapte respectiv zece metri. Concurenţii aleg de la ce înălţime se vor arunca în apă, iar notarea se va face pe mai multe criterii: corectitudinea saltului, curaj şi spectaculozitate.

Show-ul a avut audienţe mari în toate ţările în care a fost difuzat, nu doar datorită divertismentului asigurat, ci pentru că vedetele partcipante îşi asumă unele riscuri. Doi dintre concurenţi, fostul gimnast Marian Drăgulescu şi interpreta de muzică populară Emilia Ghinescu au suferit mici accidente, dar sunt în afara oricărui pericol acum. „Orice aptitudine, nedublată de curaj, rămâne într-un con de umbră. Tocmai de aceea, fascinaţia şi magnetismul acestui show sunt bazate în primul rând pe curajul unor artişti şi sportivi, care vor să-şi depăşească limitele“, a declarat Augusta Lazarov, Head of Entertainment Antena Group.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările