Sorina Matei: „Individul Ciutacu este un jeg uman“

Sorina
Matei: „Individul Ciutacu este un jeg uman“

Jurnalista îl critică aspru pe Ciutacu

Prezentatoarea emisiunii „România în 60 de minute“ de la România TV îl atacă pe Victor Ciutacu, colegul ei, care a renunţat la postul rival Antena 3 în favoarea canalului RTV.

Ştiri pe aceeaşi temă

„Cred că pe lumea asta există oameni şi jeguri umane. Individul Ciutacu este, în opinia mea şi fără pic de îndoială, un jeg uman“, a scris jurnalista pe blogul ei.

„Un om care se tranzacţionează la nesfârşit pentru un pumn de bani ca să înjure pe unul sau pe altul, în funcţie de cine oferă mai mult, nu are ce căuta în breasla asta. Un individ care pupă în fund infractorii, lumea crimei organizate, pune puşcăriabilii pe piedesal şi îi ridică în slăvi cu gura plină, non stop la televizor, nu se poate numi jurnalist. Se poate numi cel puţin...prietenul lor“, condamnă ea decizia lui Victor Ciutacu de a părăsi trustul Intact, pentru a prezenta o emisiune de interes politic la România TV.

„Am luat decizia de a părăsi trustul Intact şi de a renunţa la «Jurnalul Naţional» după ce am primit mai multe propuneri de la România TV, unde voi prezenta o emisiune, cu teme, preponderent, politice. Nu m-a deranjat nimic la trustul Intact, ei s-au purtat exemplar, mă duc să-mi fac treaba indiferent de afinităţile politice“, a declarat luni Victor Ciutacu pentru „Adevărul“. Decizia sa este cu atât mai surprinzătoare cu cât Antena 3 şi RTV sunt posturi de televiziune rivale.

 Pe Ciutacu, l-am aruncat la ghenă acum vreo 3 ani.

„Pentru jegurile umane gen Ciutacu nu contează niciodată adevărul. Omul e construit să fie o hazna. Un mahalagiu şi fustangiu de cea mai joasă speţă care a avut grave probleme cu Justiţia, un «tonomat în euro» cum perfect şi absolut corect i-a spus preşedintele Băsescu, un posesor de legitimaţie de presă care-şi transformă şpaga în brand personal, în presa asta, în viaţa asta, pe lumea asta, nu poate da lecţii nimănui. Un om care până la urmă trăieşte din şpăgi pe bandă rulantă ar trebui trimis la coşul de gunoi de efectiv toată lumea şi nicidecum «reevaluat». Eu nu reevaluez. Pe Ciutacu, l-am aruncat la ghenă acum vreo 3 ani“, a continuat Sorina Matei.

„Un posesor de orificii şi atât, dar care n-a făcut o zi de teren în viaţa lui, nu are respect pentru meserie, pentru valori şi principii, şi care mai şi suge bani de la instituţii ale statului, dar şi din alte afaceri, nu poate fi «om de presă». Poate fi cel puţin un oportunist“, l-a apreciat ea pe noul ei coleg.

„Un lingău perfect căruia-i dă prietenul Vanghelie o locuinţă socială pentru handicapaţi la care nu renunţă când îşi ia penthouse de sute de mii de euro, stă cu posteriorul într-un BMW seria 3, încasează mii de euro lunar, se îmbată prin restaurante de lux cu politicieni şi oameni de afaceri importanţi şi foarte controversaţi, îl vedeţi deseori că plânge pe umerii pensionarilor. În viaţa asta, cam câtă nesimţire şi cât tupeu poţi să ai?“ a scris Sorina Matei pe blogul ei.

Decizia lui Victor Ciutacu nu a trezit doar sentimente de revoltă. Mircea Badea l-a încurajat pe blogul său personal. „Victor Ciutacu a luat o decizie. Îi mulţumesc pentru toate isprăvile profesionale comune. Rămânem prieteni“, a rezumat Badea. 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:

citeste totul despre: