FOTO Noua „casnică“ de la „MasterChef“ a fost descoperită la finalul preselecţiilor

FOTO Noua „casnică“ de la „MasterChef“ a fost descoperită la finalul preselecţiilor

Felicia Tucă i-a impresionat pe cei trei chei cu un platou de rulouri cu vinete FOTO Pro TV

În cea de-a patra ediţie „MasterChef“ din acest sezon, cei trei aprigi membri ai juriului au împărţit ultimele şorţuri din faza preselecţiilor. În această fază a fost descoperită noua „casnică“ a emisiunii, dar şi concurenţi pasionaţi de cultura tradiţională. Totodată, chef Scărlătescu a apreciat pentru prima dată clătitele unei concurente din Basarabia.

Încurajat de soţia lui, Marian Petrescu a venit la emisiune pentru a le arăta chefilor că ştie să gătească un tartar. El a plecat cu şorţul şi cu uimirea lui Florin Dumitrescu: „Tartarul este mult mai fin, dar e gustos în draci“.

Noua „casnică“ de la „MasterChef“

Noua „casnică“ de la „MasterChef“, Felicia Tucă, în vârstă de 44 de ani, a venit la emisiunea culinară după ce a renunţat la viaţa din Italia. Aceasta s-a remarcat prin silueta impecabilă despre care a spus că şi-o menţine neschimbată de 17 ani. Tot ea a spus că nu are silicoane, ci, dimpotrivă, şi-a micşorat sânii cu două mărimi. „Casnica“ i-a convins pe doi dintre chefi cu rulourile cu vinete.

Avocata Lixandru Florentina a făcut dintr-o pasiune o adevărată dietă demnă de urmat de orice familie. Astfel, concurenta şi-a convins familia să mănânce peşte sau legume. Ea a venit la emisiune cu un rulou de porc cu bacon, o combinaţie pe placul ei. Pe lângă rulou, femeia a asortat piure de cartofi şi varză, însă chefii au apreciat farfuria ca fiind „horror“.

Felicia, noua „casnică“ de la „MasterChef“ FOTO Pro TV

Vasilis, un grec care a vrut să îndeplinească visul bunicii de a participa la o emisiune culinară, a venit la „MasterChef“ cu un calamar umplu cu spanac şi brânză feta, dar şi un cheese cake. Pentru Florin Dumitrescu, preparatele lui Vasilis au reprezentat o „călătorie prin Grecia“. Din dorinţa de a arăta că poate mult mai mult decât mâncăruri tradiţionale greceşti, acesta a primit un şorţ. „Calamarul e genial“, a apreciat Sorin Dumitrescu.

O altă concurentă care a făcut senzaţie a fost Iuliana Scarlat cu ale ei „Whoopie“ pie cu sfelcă roşie şi mentă. Chef Florin Dumitrescu şi Chef Cătălin Scărlătescu au avut numai cuvinte de laudă, „genială“, „incredibilă“, au caracterizat-o ei.

Iuliana Scarlat FOTO Pro TV

„Coloritul creşte apetitul“

Ovidiu Drugan din Bucureşti, instructor de yachting, a venit la emisiune pentru a-şi urmări pasiunea. „Coloritul creşte apetitul“, cu acest motto a venit concurentul pentru a-şi demonstra talentul. Ovidiu a încercat să treacă chiar şi peste duritatea afişată de Sorin Bontea, în încercarea de a arăta că un bucătar de pe yach poate să devină un chef. În acest fel, el a obţinut şorţul mult dorit.

Armand Eugen, un inginer convertit la o funcţie într-o multinaţională, spune că pentru această emisiune emoţiile sunt de pomină, din moment ce în fiecare zi ia decizii de sute de mii de euro. Cu o farfurie „romantică“ în care ilustra elemente de ying şi yang, Armand nu a reuşit să convingă.

A treia încercare a fost cu noroc

Pervin Asan, un tătar pasionat de cultura sa, care a mai participat în ediţiile trecute, a venit pentru o nouă şansă. „Cum de ai găsit carne moale de data aceasta? “, a întrebat Scărlătescu. „Au fătat oile mai devreme“, a completat repede concurentul. La a treia încercare, concurentul i-a cucerit pe cei trei chefi cu preparatele sale tradiţionale.

Cătălin Scărlătescu a mâncat clătite

„Nu îmi este frică de chefi, părerea lor contează, pentru asta am venit“, a spus Tatiana Danilescu, din Chişinău. Ea a venit cu un sortiment special de clătitele din pojghiţa laptelui fiert. Chef Scărlătescu, deşi un aprig duşman al clătitelor, i-a garantat un „Da“. Acelaşi răspuns l-a primti şi de la ceilalţi doi chefi. „Gustul e atât de elegant, încât wow! “, a apreciat chef Florin.

Adrian a venit cu „ouă kamikaze“, dar şi cu o prepeliţă umplută. Chef Florin, impresionat de ouăle murate, i-a cerut acestuia permisiunea de a-i folosi reţeta. El a mers mai departe.

Olimpia Stamate l-a dat gata pe acelaşi chef Florin cu desertul ei inedit, componentul juriului fiind un înfocat fan al deserturilor.

Olimpia Stamate FOTO Pro TV

Mitică Ungureanu, din Iaşi, un „Scărlătescu de peste 30 de ani“, a venit în faţa celor trei chefi cu sarmale tradiţionale româneşti. „Nu mă întrece nimeni la arta culinară“, spune el. „Eu vă pot întrece“, a zis şi Scărlătescu. „Când am văzut farfuria mi s-a făcut rău, când m-am apropiat mi s-a făcut şi mai rău“, i-a spus chef Scărlătescu, dar, chiar şi aşa Mitică a mers mai departe pentru savoarea preparatului lui.

Mitică Ungureanu FOTO Pro TV

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: