Smiley, ţinta ironiilor în platoul emisiunii „Românii au talent”. Ce i-a spus Florin Călinescu

Smiley, ţinta ironiilor în platoul emisiunii „Românii au talent”. Ce i-a spus Florin Călinescu

Smiley la Românii au talent / FOTO Pro TV

Florin Călinescu, unul dintre juraţii show-ului "Românii au talent" a fost din nou protagonistul unui moment comic în ediţia de vineri, 14 mai. Ţinta glumelor lui Florin Călinescu a fost Smiley, prezentatorul emisiunii.

Vineri seara, 14 mai, a avut loc prima ediţie a galelor live Românii au talent. Fericiţi că s-au putut întâlni în platou, în formula completă, juraţii şi prezentatorii nu au stat prea mult pe gânduri şi s-au îmbrăţişat. Atunci când Smiley a dorit să îi ofere o îmbrăţişare lui Florin Călinescu, acesta din urmă a avut o replică amuzantă, care a adus zâmbetul pe chipurile celor prezenţi. 
 
„Dă-te mai încolo că miroşi a biberon!”, i-a spus Florin Călinescu lui Smiley, cu referire la faptul că şi-a luat rolul de tătic în serios. Artistul şi Gina Pistol au devenit părinţii unei fetiţe pe nume Josephine la începutul lunii martie şi sunt cât se poate de fericiţi. 
 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările