Smiley, Pavel Bartoş şi Loredana o urmează pe Mona Segall la Antena 1 ?

Smiley, Pavel Bartoş şi
Loredana o urmează pe Mona Segall la Antena 1 ?

Pavel Bartoş şi Smiley, două dintre vedetele postului Pro TV

Seria plecărilor din Pro TV continuă cu trei nume importante după ce Mona Segall, producătorul general al unor show-uri cu recorduri de audienţă, şi-a dat demsia. Aceasta va realiza noi emisiuni la Antena 1, alături de echipa sa şi de vedete precum Smiley, Pavel Bartoş şi Loredana, potrivit Reporter Virtual.

Antena Group a confirmat astăzi colaborarea cu Mona Segall şi echipa acesteia, pentru noi show-uri realizate după formate internaţionale. Producătoarea unor emisiuni precum „Vocea României“, „Românii au talent“ şi „Dansez pentru tine“ a negociat însă venirea la Antena 1: ea va lucra în continuare cu echipa din Pro TV. În plus, Mona Segall va avea alături şi vedete ale postului din Pache Protopopescu. Până acum au fost confirmaţi Smiley, Pavel Bartoş şi Loredana, potrivit unor surse din cele două televiziuni, citate de Reporter Virtual.

Totuşi, Mona Segall şi echipa sa vor rămâne la Pro TV până la încheierea actualului sezon al talent-show-ului „Românii au talent“, a cărui finală se va desfăşura pe 16 mai.

„Mă bucură faptul că o echipă atât de valoroasă în producţia de televiziune a ales să vină la Antena 1. Producţiile Monei au reprezentat mereu un impuls pentru noi, o competiţie sănătoasă. Am încrederea că, alăturându-se echipei noastre, Mona Segall va avea o contribuţie importantă în pasul următor al celei mai importante platforme de divertisment de pe piaţă“, a declarat Sorin Alexandrescu, CEO Antena Group.

„Am ales Antena 1 pentru că avem aceeaşi viziune despre ce înseamnă spectacol, show, entertainment, televiziune. Îmi doresc să fac multe lucruri frumoase aici, aducând un plus de valoare echipei de profesionişti ai Antenei“, a declarat Mona Segall.

Mona Segall, aflată în Pro TV din 1995, şi-a dat demisia miercuri. Ea este cel mai recent nume care părăseşte postul, în condiţiile în care noul director general, lituanianul Aleksander Cesnavicius, este orientat pe o stategie de eficientizare a costurilor. 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:

citeste totul despre: