Smiley, despre plecarea de la Pro TV şi oferta concurenţei: „Mi-am asumat un risc împreună cu Pavel Bartoş, nu ştiam la ce ne băgăm“

Smiley, despre plecarea de la Pro TV şi oferta concurenţei: „Mi-am 
asumat un risc împreună cu Pavel Bartoş, nu ştiam la ce ne băgăm“

Pavel Bartoş şi Smiley, unul dintre cele mai apreciate cupluri de prezentatori de pe micul ecran FOTO Pro TV

Smiley (32 de ani), pe numele real Andrei Tiberiu Maria, a confirmat că a primit o ofertă „din partea concurenţei“, în perioada „migraţiei“ vedetelor de la Pro TV la Antena 1, dar a refuzat. Vedeta spune că a cântărit decizia alături de Pavel Bartoş, s-a arătat deranjat de plecarea lui Horia Brenciu şi a dezvăluit că venirea lui Tudor Chirilă la Vocea României s-a făcut la propunerea sa şi a antrenorilor emisiunii.

Ştiri pe aceeaşi temă

După „exodul“ mai multor vedete Pro TV către Antena 1, Smiley, care apare în show-urile „Vocea României“ şi „Românii au talent“, a primit la rândul lui o ofertă „din partea concurenţei“, dar a ales să rămână la postul de pe bulevardul Pache Protopopescu, după ce a luat o decizie de comun acord cu Pavel Bartoş.

Vedeta a declarat pentru radubuzaianu.ro că şi-a asumat un risc, stabilind cu Pavel Bartoş să rămână la Pro TV, în echipă. Totodată, Smiley a spus că venirea lui Tudor Chirilă în locul lui Horia Brenciu a venit la propunerea sa şi a colegilor antrenori de la „Vocea României“.

„Am luat decizia asta pentru că aşa am considerat că e mai bine pentru noi“

Întrebat dacă „s-a pus problema să pleci de la Pro TV?“, Smiley a răspuns că anul trecut s-a făcut această propunere, dar nu a acceptat-o. „Aşa am considerat. În principiu, în momentul ăla nu era nimic mai tare ca «Românii au talent» şi «Vocea României». Mi-am asumat un risc împreună cu Pavel. Nu ştiam la ce ne băgăm şi el a fost de acord“, a spus el.

„Eram implicaţi ambii în aceste două proiecte. Şi noi am mers ca echipă tot timpul. Am luat decizia asta pentru că aşa am considerat că e mai bine pentru noi. Şi uite, decizia a fost foarte bună. Plus, că noi suntem în Pro TV de mulţi ani. Eu sunt acolo de zece ani. Sunt ataşat de brandul ăsta. Deşi, din păcate, cam toţi oamenii cu care am lucrat nu mai sunt la Pro TV. Cu părere de rău ,nu mai lucrez cu oamenii aceia, ne-am asumat un risc rămânând fără să ştim ce se va întâmpla. Am avut de muncă mai mult ca înainte. A venit o echipă nouă. A trebuit să stăm cu ea, a fost greu“, a completat Smiley.

Tudor Chirilă, venit la propunerea lui Smiley şi a antrenorilor de la „Vocea României“

Totodată, vedeta a mărturisit că venirea lui Tudor Chirilă în locul lui Horia Brenciu a fost luată în calcul la propunerea sa şi a celorlalţi antrenori de la „Vocea României“. „A fost o alegere pe care noi trei am făcut-o. Noi l-am vrut şi l-am propus. Au fost mai multe variante, asta a fost propunerea noastră“, zice Smiley. Pe de altă parte, acesta spune că Brenciu nu mai era la Pro TV încă de dinainte de plecările masive ale vedetelor şi că a aflat vestea din presă. „Horia Brenciu a plecat cu mult înainte de plecările masive de la Pro TV. Nu mi-a picat bine! Pentru că noi am aflat din presă. Nu mi-a picat bine“, a mai zis Smiley.

În primăvara anului 2014, mai multe vedete şi oameni importanţi de la Pro TV au ales să plece la Antena 1, pe fondul schimbării conducerii postului. Ştefan Bănică Jr, Horia Brenciu, Mihai Petre, Mona Segall, grupul de umor Serviciul Român de Comedie, Ruxandra Ion sunt doar o parte dintre numele care au migrat către postul trustului Intact.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările